Elektromos forrasztók érnek még valamit manapság?
Figyelt kérdés
Vettünk egy hétvégi házat,a szerszámosban találtam több, különböző nagyságú forrasztót,amilyennel régen a bádogosok forrasztottak. Használ még olyat valaki,vajon el lehet adni,-vagy kuka,lom? Nekünk biztos nem kell.2020. szept. 21. 15:02
1/9 anonim válasza:
Miröl beszélsz? Páka? Milyen teljesitményü?
2/9 anonim válasza:
Az valószínüleg vörösréz ember!!!!
Lakatos dzsészöntotem
3/9 anonim válasza:
Mi inkább gázosat használtunk (gyorsabban melegít és jobban szabályozható). Viszont láttam mostanában olyat aki elektromossal dolgozott.
Az elektromosnak annyi az előnye, hogy szélben tetőn nincs vele macera mint a gázosnál.
Rakd fel valahova, lehet valaki elviszi.
4/9 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű Lidl-s fogyasztás mérővel mértem...
80,125,238,és 317 wattosak.
Mindegyik működik, melegszik.
2020. szept. 21. 15:22
5/9 anonim válasza:
Használhato kategoria, tehát várhato rá jelentkezö ha el akarod adni.
6/9 anonim válasza:
A kisebb teljesítményűek elektromos forrasztásra feltehetően alkalmasak, a nagyobbak meg nagyobb tárgyakhoz. Nekem van egy guberált 500 W-os, nagyobb réz/vas tárgyakhoz azt használom.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezek mind nagy "bufli"-nak tűnő,nehéz,fa nyelű//markolatú,nem kis elektronikai munkákhoz való szerszámok.
2020. szept. 21. 22:59
8/9 anonim válasza:
Próbáld meg meghirdetni, nem csak bádogosok használnak ilyet, műhelyben dolgozók is, pl. orgonakészítők.
9/9 anonim válasza:
Tedd fel vaterára, 1-forintosként valamilyen futárral kiszállítva, 100% hogy elviszik valamennyiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!