Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szekrény smooker készítése...

Szekrény smooker készítése (DIY) ötletek honnan?

Figyelt kérdés

Remélem jó kategóriában kérdezek. Bele szerettem a szekrény smookerekbe (füstölő szekrények). Rengeteg youtube videót végignéztem (15-20 óra biztosan). Sok ezzel foglalkozó honlapot szintén. De sok kérdés maradt. Ismertek-e tényleg jó ezzel foglalkozó honlapot? Vagy van-e valaki aki épített már ilyet? Konkrétan:

a./ alsó fűtésű v. az ún. offszet elrendezés a jobb? Két tábor van mindkettő a saját megoldását "isteníti" de konkrét összehasonlítást nem láttam eddig. Előnyök-hátrányok?

b./ Mi a célszerű méret (egy másik kérdésnél valaki az olajoshordót javasolta). Én egy lábakon álló szögletes cuccra gondoltam (könnyebb házilag megcsinálni, a rozsdamentes anyag és annak hegesztése nem probléma)? A mérethez általában 4-6 fős kisebb családi összejövetelek néha 10-12 fő vendégséggel /ezért egy picit nagyobban gondolkodom/. Első sorban hal és bőrős malackaraj az ami készülne benne.

c./ Igaz-e hogy a tűzteret sima szénacélból érdemes megcsinálni és nem rozsdamentesből? (Rozsdamentes azért kéne mert kint raknám össze az udvaron, mert télen is szeretném használni).

#szekrény smooker
2020. szept. 15. 15:19
 1/1 A kérdező kommentje:
Bocs kimaradt a kérdésből fa/faszén tüzelésű kell, hogy legyen.
2020. szept. 15. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!