Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Erősen dohos szagú ruhából...

Erősen dohos szagú ruhából hogyan lehet eltüntetni a szagot?

Figyelt kérdés

Tudom, ki kő" mosni persillel vagy 5-ször, de sajnso ez nem megy.

egy 2. vh-s repülős haubéról lenne szó (repülős fejvédő, szövet és szivacs)

mosni csak szivaccsal tudom kívülről, mert mosástól a benne lévő szivacs szétmenne.

Borzasztó erős dohos szaga van, egy szobában nem lehet levegőt kapni mellette.

Dezodor? Izzadásgátló?

2020. szept. 7. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Erkélyre, teraszra, udvarra kéne kitenni, hogy szellőzzön. Az segít valamennyire, főleg ha jár a levegő, fúj a szél.

Öblítős nedves szivaccsal töröld át, ha nem árt neki a nedvesség.

Belülre fújhatsz rá parfümöt.

2020. szept. 7. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Szellőztesd. Esetleg kérdezd meg egy tisztítóban, mit lehet vele kezdeni, de jó, ha olyan helyre mész, ahol tudod, hogy nem nyúlnak hozzá, ha nem lehet. Ilyen ereklyére vigyázni kell.
2020. szept. 7. 13:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Kiraktam a teraszra 3 napra, sütött rá 37 fokban a nap, most este kb 4 fok is, de semmi.

Nagyapám "nyúlta le" anno a néphadsereg selejt osztályáról, ment volna a szemétégetőbe...

Nagyon rossz állapotban van, a külső szövetréteg hibátlan ,de belül a szivacs kb atomjaira esik szét ahogy hozzáérek. a bőr része penészes pár helyen kis foltokban, ezért kívülről nedves szivaccsal letisztogattam, attól tisztább lett ugyan, de a szagát nem vitte ki.

Most izzadásgátló szagelvonó dezodorra befújtam kívül belül és kitettem a napra hátha lesz valami.

2020. szept. 7. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

csak hogy lássátok is miről van szó. nagyjából ilyen.

2020. szept. 7. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Keress kapcsolatot gyűjtőkkel, fórumon, ott biztosan tudnak segíteni.
2020. szept. 7. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Szódabikarbóna, jó sok.

Zacsizd be, vele.

Majd rázd ki óvatosan.

2020. szept. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!