Kapagépet vennék, Hondának van az FG320 típusú gépje, Gp160 4.8 lóerős honda motorral, Stihlnek meg az Mh585 típusa KohlerXT675 3.2 lóerős motorral, melyiket vegyem inkább?
Figyelt kérdés
Árban ugyanott vannak.2020. szept. 3. 16:27
1/1 anonim válasza:
Nekem FG320 van lassan 5. éve hibamentesen működik. Az ékszíj szakad el egyszer, de az egyszerűen a használattól mivel kopóalkatrész.
Autósboltba 2000 forintért vettem egyet hozzá (a gyári 10 ezer körül volt) amit a mai napig (2éve) használok.
Én 100%-ban megvagyok vele elégedve, az hogy van rajta váltó amivel hátramenetbe lehet kapcsolni egy áldás.
A motorja 1-2 rántásra indul, benzinen és olajon kívül (na meg az ékszíj) másra nem költöttem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!