Mit lehet csinálni ha a festésnél a festő hengerre tapad rá az előző festék?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 21:38
1/4 anonim 

válasza:

Ha a száraz előző festék áttapad a hengerre, az azt jelenti, hogy már nem tapad rendesen a falon. Le kell kaparni, hogy stabil, fix felületet kapj. Ha viszont az előző fetés még nedves és az tapad fel, akkor várni kell a száradásig.
2/4 anonim 

válasza:

Le kell kaparni a laza festekreteget es glettel kijavitani.
Lehet hogy nem az egesz fal rossz csak nehany helyen szedi fel a regi festeket, igy csak ott kell megkaparni es kijavitani.
3/4 anonim 

válasza:

Meg kell nyugodni, meginni pár sört, mert valószínűleg le kell kaparni az egészet a csupasz falig.
4/4 anonim 

válasza:

Tipikusan az enyves festékre festett diszperziós festék problámája.
Nekem így festettek 6 réteget, de le kellett kaparni. Mint a kartonlap, úgy jött le a 6 réteg.
Az enyves festéket nem kapartam le, két rétegben átkentem falfix-szel. Nekem megtapadt az Intaller. A festő szerint ez is le fog jönni idővel, mert az enyves festéket is le kellett volna vakolatig kaparni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!