Szalagcsiszológép szalag ragasztása-hogyan?
Kaptam 20 db csiszolószalagot,ami 80 mm széles,de hosszabb,mint az én gépemre kell.
Sikerült rövidíteni,azomban nem tudom,mivel ragasszam össze.Enyvvel próbáltam,de a surlódás-hő miatt 1 perc használat után megolvad,szétjön.
Milyen ragasztóval ragasszam ?
Pill.rag. sz.tem nem jó !
-nem rugalmas,a ragasztásnak hajolni kell.
-Hőre az is elengedi szerintem,hisz a horgászbotról is melegítéssel jön le a spiccgyűrű,az is pill rag.-os.
Az asztalos csiszológépen pillanatragasztóval ragasztottam,ott tökéletes, igaz 200mmes hajtokereke van
Ha kézi gépről van szó, akkor nem érdemes görcsölni vele,akárhogy csinálod ütni fog a papir, csunya lesz a csiszolás minősége, szétüti magát a gép.
23.33 ! Köszi.Az igazság az,hogy amikor méretre vágtam/ferdén/kb 1 centis csíkban leszedtem a végéről a szemcséket--mint a gyárin.Megragasztottam,nem is ütött,csak az enyv megolvadt fél perc után.
Ma d.u. 2-t ragasztottam,az egyiket faragasztóval,a másikat palmatex-szel.Holnap kiderül.Valamint veszek pill.ragasztót,megpróbálom azt is.
Nem szakmám,most szúnyoghálót barkácsolok.A kézi gép egy 17 ezres B§D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!