Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Irodai szék "leenged", javítható?

Irodai szék "leenged", javítható?

Figyelt kérdés
van egy tök jó irodai székem, kényelmes, meg van már szokva, teljesen jól elvagyok rajta napi 8 órát, viszont utóbbi időkben elkezdett leengedni, szóval értitek, lehet állítani a magasságát és ahogy ülök rajta, azt veszem észre, hogy lassan-lassan egyre alacsonyabban vagyok és már kezdem unni, hogy 20-30 percenként fel kell emelni. Javítható ez valahogy, vagy vennem kell újat?
2020. aug. 7. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Keress rá a "gázrugó javítása" kifejezésre, ott választ kapsz.
2020. aug. 7. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, inkább nem állok neki maszekolni, veszek újat.
2020. aug. 7. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Én beállítottam a nekem megfelelő magasságra, fúrtam rajta 2 lyukat és bedugtam egy fémstiftet, de ha az neked nincs, akkor egy 10-es szög is megteszi.

Igaz, ezzel tovább nem mozgatható le és fel, de nekem nem is kell.

2020. aug. 7. 16:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, de szeretem állítani időről időre, ráadásul gázzal van töltve, nem szívesen furkálnám :)
2020. aug. 8. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!