Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » LG TV "bekékült" ledek cserélh...

LG TV "bekékült" ledek cserélhetők/javíthatók valahogy?

Figyelt kérdés
LG 32LH6047 az alany, rákerestem ékes angolommal a problémára, egy fluoreszcens festék fárad meg rajta kb háromévente, mindenütt led stripet cserélnek sokszoros áron. Ez ugye alin épp megáll 6000 alatt, amivel az a bajom, hogy egyelőre sokkal több munka megkeresni rá a pénzt, mint pár ledet cserélni vagy megpingálni. Beszerezhető-e valahogy az idióta festékük, vagy lehet-e helyettesíteni normál fehér leddel? Csinált már valaki ilyet?
2019. dec. 13. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél egy új ledsort. Pár ezerért megkapod, csak kicseréled, nem kell vele vacakolni.
2019. dec. 13. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Hol párezer? Mert ami nem kínából jön hetek múlva, az 15 körül volt, legalábbis amit én találtam.
2019. dec. 13. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg milyen tokformája van a lednek és mekkora a nyitófeszültsége. Szerintem nyugodtan kicserélheted őket egyenként egy hasonló tulajdonságúra.

Rs-components, distrelec, farnell-nél kapsz normális ledet, az ali/ebay oldalakon az átlagos minőség a béka sggt verdesi alulról.

2019. dec. 14. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Penge vagy, köszönöm! Akkor én ezt most végig is járom! :)
2019. dec. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!