Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez a gép mennyire alkalmas...

Igor Igorovics kérdése:

Ez a gép mennyire alkalmas vésésre?

Figyelt kérdés
[link]
2020. aug. 6. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Igen, ezzel már "lehet" vésni...

Mint ahogyan a képen látod is..

Persze kisebb dolgokhoz alkalmas...

Komoly, márkás, megbízható.

Nem vésőgép ! Fúrókalapács vésési funkcióval kiegészítve...

Ámbátor ahogy itt a gyakorin szoktak vélekedni..("a Lidlis jobb mer ócsó")

2020. aug. 6. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Ugyan már. :)

Egy ipari (kék) Boscht, Makitát, Hiltit stb össze sem lehet a Parkside-dal hasonlítani.

Igazából gyakorlati dolgokra vagyok kíváncsi. Tudom, hogy nem vésőgép, aljat betont nyilván nem állok vele neki feltörni. De egy kis fürdőszobának neki lehet vele állni? Pár méter beton horonnyal elboldogul?

2020. aug. 6. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:

El, szerintem még sok is oda.

(A hasonló kategóriájú gagyi parkside-dal törtünk fel 12 négyzetméter 10 cm vastag (régi) aljzatbetont.)

2020. aug. 6. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem szívesen törném vele az aljzat betont napokig. Remek,és profi gép,de minden szerszámnak,gépnek megvan a rendeltetése. Ezt én csempe vésésre,kisebb falbontásra,villanyszerelésre használnám.Horonyvésésre természetesen megfelel. A 12 nm 10 cm beton olyan is lehetett. 800w 3,1 J. Behatárolja mire használható. Betonhoryot én előtte bevágom gyémánttárcával,utána vésem. Kímélem a gépet,és esztétikusabb is.
2020. aug. 6. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez arra való, amit a képen is látsz: csempe, járólap vésés, beton fúrás 18 mm átmérőig.

1-2 m2 betont szükség esetén fel lehet törni vele, de alapvetően nem egész napos "igazi" beton vésésére találták ki.

2020. aug. 6. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég sok gépet elkoptattunk már a cégnél, villanyszerelők vagyunk, ezeket a gépeket csakis tégla vésésre használjuk, fúrásra egyel kisebbet, beton vésésre, födém vésésre, fúrásra nagyobbat, sds maxos tokmánnyal, 5 kilósakat. Hosszútávon biztos tönkremegy betonban, de ha csak egyszer használnád rá, azt bőven bírja.
2020. aug. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!