Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fa makett készítés diorámához...

Fa makett készítés diorámához hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Néztem kész megvásárolható fákat, de azok rettenetesen túl vannak szerintem árazva, ezért gondoltam házilag próbálok meg készíteni. Találtam egy videót. Megvalósítható?

https://www.youtube.com/watch?v=K0wps1_K--M

A fa idővel nem kezd el bármi olyan dolgot csinálni, amitől megváltozik a felhasználhatósága?

Van más megoldás a realisztikus fák elkészítésére?

2020. aug. 3. 15:23
 1/5 A kérdező kommentje:
A dróttal történő fa készítést is kipróbáltam, de az igazi fából készült realisztikusabb
2020. aug. 3. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyökerek, növényi részek (pl. galaj, jávai moha) gyűjtögetése az egyik út, a másik a költség csökkentett megoldás:

Megveszed a bolti lombot (nagyon jók vannak már manapság, szerintem érdemes szétnézni) és a saját magad készítette vázra ráragasztod ragasztó spray-vel vagy általános faragasztóval.

Olcsóbb, mint készen venni egy egész fát.

A legegyszerűbb tartósítás:

[link]

Belemártogatod, hagyod megszáradni a növényi részeket, majd lelakkozod.

[link]

2020. aug. 3. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. aug. 3. 21:07
 4/5 anonim válasza:

Nem tudom, hogy mennyire aktuális még a kérdés, de ezt a videót nagyon tudom ajánlani:

https://www.youtube.com/watch?v=guNVZT7yFFg

Kicsit időigényes, de nagyon egyszerű és iszonyatosan élethű. Én is eszerint csinálom a fáimat.

2022. okt. 29. 18:36
 5/5 Bandrás74 válasza:
Jaj ezt a videóst ne reklámozd,megélhetési,túltol mindent.Nem is egyszerű.Hallgass inkább a 2.válaszra.A legtöbb videós kamuzik,csak a pénz kell nekik,szponzorokra vadásznak.
2022. nov. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!