Legjobb szerszám márka? Ki melyiket pártolja? Pl: Würth, Milwaukee, Makita...
Egyértelműen a Würth, Milwaukee esetleg a Hilti, Flex.
A Makita nem is sorolható ezek közé a márkák közé, mert minőségben és árban is nagyon nem egy kategória.
Mondom ezt úgy, hogy 500-600 ezres Makita gépparkom van itthon.
Nem rossz a Makita, de egy Hilti vagy egy Milwaukee lényegsebben precízebb és megbízhatóbb gép.
Otthoni barkács használat mellet egyébként örök élet +1 év a Makita.
Egyébként amióta a Makita nem japánban gyártatja egyes gépeit, kezd alább menni a minősége.
Ugyan ez igaz a Metabo-ra is.
Gépekre gondolsz vagy szerszámokra.
Szerszámok közt rengeteg az örök garis már.
Milyen szempontbol? Ugy osszessegeben a Hilti a leg"jobb" de ez az aran is latszik. Makita relative jo minoseg es olcso, de gyenge, azonos teljesitmenyhez egyel nagyobb gepet kell venni mint a tobbi gyartonal. Igy mar nem is olyan olcso. Milwaukeenak az akku technologiaja verhetetlen, valamint a meret/ero aranya is a legjobb, viszont az akku rogzitessel voltak problemak az utobbi 2 szeriaban. Ezt a 2020-as gyartasokban mar orvosoljak. Metabo egy kenyelmes, pontos gep de nem megbizhato es szerintem draga. A Dewalt nagyon nagy, nehez vele dolgozni, es az akkuk gyorsan merulnek. Viszont nagyon eros, ara elfogadhato. AEG jo minoseg, eros csak nincs valasztek. Bosch arnyeka a regi onmaganak. Wurthel nem dolgoztam meg.
En mindent osszevetve Milwaukeet vettem, ar/ertekben szamomra a legjobb, az akku lotyoges meg igazabol csak utvecsavarozonal problemas, abbol 2020-asat vettem, igy megoldva.
Sima szerszámból egyértelműen a Würth, csak sajnos azt kizárólag cégeknek adnak el! Esetleg még Hitachi vagy Extol, azokat gond nélkül tudsz venni! Ha szerszámgépekre gondolsz, abból több nagyon jó márka is van:
Bosch
Black&Decker
Makita
Hitachi
Skill
Milwaukee
Einhell
Dewalt
Stanley
Ryobi
AEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!