Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Makita hilti hitachi vagy...

Makita hilti hitachi vagy milwaukee?

Figyelt kérdés
tartósság erő stb árban tudom nem egyformák, de tapasztalatot tudnátok írni?
2018. nov. 21. 20:52
 1/8 A kérdező kommentje:

2-3 J és 800watt körüli véső fúró sds plus gép érdekelne

az árra értettem a nem egyformát hilti milwakee kb duplája a makita hitachi-nak, de jobb-e annyival?

2018. nov. 21. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ neked mire kell ha csak otthoni barkácsolásra teljesen feleslegesek az ilyen gépek ha komoly munkákra akkor makita vagy milwaukee
2018. nov. 21. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
hitachi egy fos, meg a márkaszervíze is. Vettem egy hitachit, 2 nap után bedöglött. Elküldtem garanciába, hamar vissza is küldték hogy minden rendben vele. Megint elküldtem és felhívtam őket, megint vissza küldték hogy a gép működik. Azóta a polcon hever, nem akarok vele szenvedni, nem veszek ilyet többet és kész.
2018. nov. 22. 07:29
 4/8 Fantom83 ***** válasza:

Nekem ha vennem kellene csak Milwaukee-t vennék.

Ha nem ipari szinten tolod neki,csak otthon,akkor egy örök élet+1 nap.

Fémipari cégnél,és "vándor szerelőknél" szinte csak ilyet látok,ha dolgozni kell vele,akkor lehet neki küldeni keményen.

2018. nov. 22. 09:39
 5/8 Fantom83 ***** válasza:

A "garanciás hozzászólóval" nagyon nem értek egyet.

Addig kell taposni őket,ameddig meg nem csinálják,vagy ki nem cserélik.

Nem szabad feladni!

2018. nov. 22. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most vettem egy ilyen kategoriaju Hitachi gepet. Szerintem nagyon jo. Mar a hangja is olyan, mikor elinditod, hogy érzed, hogy ez most fúrni fog, nem kínlódni. Teszi a dolgát.
2018. nov. 26. 05:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hikokit vettem, tökéletes. 3,2 J utoenergia, 48.000 Ft. Ár/értek aranyba is a legkiválóbb.
2020. szept. 19. 01:40
 8/8 anonim válasza:
A különbség a Milwaukee akkumulátoros gépek működnek a leghidegebb időben a mínusz 10-20 fokban is a többi ezt nem bírja. Sőt a 0 fok környékén mind három gép akkumulátora ige gyorsan ledermed és ez által használhatatlan lesz bármelyik gép a Milwaukee akkumulátora meg bírja. A régi gép típusok fém és igen komoly súlyúak voltak.A kérdésre a Hilti a legjobb gép mint ipari kategória fúrókban 220v kategóriában.Ár és érték arány mindig tükrözi a minőséget.
2022. nov. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!