Sullyesztett hangszorokat szeretnek beepiteni a mennyezetbe, gipszkarton es ugy. Ez vezetekesen rendbe is lenne, de vezeteknelkuli technologiaban gondolkodom. Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Mire erdemes figyelni,milyen hangszorot valasszak, hogy oldjam meg az aramforrast stb2020. júl. 7. 10:09
1/12 Mr.Q77 válasza:
De mire szeretnéd használni? Mert közvetlen gipszkartonba nem nagyon lehet hangszórót rögzíteni, illetve biztos lehet csak akusztikailag nem lesz tökéletes :) ...
Elég "barkács" megoldás lenne. nincs lehetőség hagyományos hangfal használatára? nagyságrendekkel jobban szólna
2/12 A kérdező kommentje:
A lakas tobb pontjan szeretnem elhelyezni, konyhaba, eloszobaba es a nappaliba is. Azzal a megoldassal gondoltam mint ahogy a sullyesztett spot lampakat teszik be. Kerdes a rogzites is, mert nem akarom hogy lepotyogjanak.. Oszinten erdekelne,hogy lehetne kivitelezni
2020. júl. 7. 10:53
3/12 A kérdező kommentje:
Csavokam is felteszi valahogy ...
2020. júl. 7. 10:54
4/12 anonim válasza:
nem javaslom
csávókám persze nem számolt be az eredményről
5/12 A kérdező kommentje:
helytakarekossagi szempontbol gondoltam ra..
2020. júl. 7. 13:43
6/12 anonim válasza:
A vezeték nélküli technikával ott a gond, hogy az elemeket tölteni kell. Ha a villanyvezetéket oda viszed, akkor a jelvezeték sem ördöngösség. Vannak komplett rendszerek, amik gipszkartonba valók. Ezek általában elég nehéz darabok. Egyszer volt velük dolgom, a végeredményt nem láttam. Lehet, hogy jobban jársz, ha a falra rögzítesz (például egy nehéz polcra) egy márkás Bluetooth hangszórót.
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a tanacokat. Akkor elvetem az otletet es keresek valami mas megoldast
2020. júl. 7. 14:31
8/12 anonim válasza:
Bluetooth-os mennyezeti lámpát neked találták ki.
9/12 A kérdező kommentje:
Az szupi :)
2020. júl. 7. 20:53
10/12 anonim válasza:
Ha háttér"zenéhez" szeretnéd használni, tökéletes. Normális minőségű zenehallgatásra alkalmatlan. Egy ismerősöm csinálta azt régen, hogy fogott 2 pár koaxális autó hangszórót, beletette őket egy 5-6 literes dobozba, azt berakta a gipszkarton mennyezet fölé, kábeleket meg a gipszkarton mögött levitte az erősítőbe. Pocsék, szörnyű hangja volt, inkább bekapcsolta a TV-t. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!