Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Rezegtetőt ágy alá be lehet...

Rezegtetőt ágy alá be lehet szereltetni? Vonatok finom mozgása közben mindig el tudtam aludni. Ilyen szerkezetet kikkel lehetséges készíttetni, vagy hol lehetne kapni?

Figyelt kérdés
Az ágykeretet mozgatná a gép úgy, ahogy mozgás közben a vonatok rezgését érzékeljük. (Vagy nagyon hasonlóan.)

2020. jún. 29. 12:25
1 2
 11/13 bamboochatheone ***** válasza:
2020. júl. 1. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

A proli még mindig nem szitokszó...

Egyébként csak a kérdésre, én építettem már hasonlót, de a hozzászólásodat látván kedves kérdező nem segítek,mert jelenleg proli vagyok, már a szó valós eredeti jelentése szerint, nem pedig a tudatlanok által ráaggatott jelzők szerint.

Jelenleg megsúgom az ország bő 80%-a proli...

Illetve annyit hozzátennék kb 30.000Ft-ból bőven kihozható (új alkatrészeket feltételezvén)és nagyon egyszerű a dolog.

2020. júl. 2. 00:39
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez csak egy allando sebesseggel vezerelt excenter, ami valoban kihozhato par 10 eft-bol, semmi koze a szabalyozott oldal iranyu mozgashoz, a vertikalishoz meg plane. Vagy megcsinaljuk normalisan, vagy bele se kezdjunk gyerekek. 😃
2020. júl. 2. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!