Rezegtetőt ágy alá be lehet szereltetni? Vonatok finom mozgása közben mindig el tudtam aludni. Ilyen szerkezetet kikkel lehetséges készíttetni, vagy hol lehetne kapni?
Az sem lenne éppen hátrány, ha nem egy kvadrillió decibellel bömbölne mozgatás közben. Megmaradna olyan csendesnek (hiszen csupán alig kell rezegtetnie az ágyat), amilyen csendes csak lehet.
Ugye a vonat sem állandóan rángat, csak néha-néha (két-három (ki tudja pontosan?) másodpercenként) vannak ilyen, vagy olyan finom rezgései.
Neked nem "rezgető" kell, hanem ringató.
Mindent meg lehet csináltatni egy jó asztalossal(pl. négy olyan lábat mint ami a bölcsőkön és a hintaszékeken van) utána gyakorlatilag csak villanyszerelő kell, aki egy motort tesz kapcsolóval biztonságos helyre.
De a kérdés kapcsán elmondanám, hogy a vonaton én is nehezen maradtam ébren, részben a hajnali kelés, meg egész napos munka okozta fáradság miatt, nem a vonat mozgása volt a csodaszer.
Ezt gondold át, mielőtt a projektbe belefogsz!
Álmodozzál csak rezgető ágyról!
Azután a főbérlőd, vagy az alattad lakó megkerget egy söprünyéllel
Jajj te még gondolkodásra is teljességgel képtelen, buta kis nyolcaska! Kilométerekről látszik, hogy te csak egy újabb (nevetségesen beszűkült! :DD ) panelproli vagy, aki azt hiszi hogy mindenki olyan nyomorult, mint ő, fásultságában még felfogni sem tudja, hogy attól, hogy ő ilyen sorsra jutott, mások hál Istennek nem osztoznak az ő nyomorában, nem egy tetves panelban laknak! :DDD
Véletlenül sem tudok közösséget vállalni veled. :DD Na szevasz! :DD
Hatost/hetest mégis melyik újabb elcseszett, sivár életű panelproli pontozta le? Neki legalább értékelhető hozzászólásai voltak. Hiába csináljátok, teljesen feleslegesen, mert ez továbbra is egyes-egyedül csak rólatok ad egy nevetséges szegénységi bizonyítványt.
De nézzétek a jó oldalát; rég nem röhögtem még másokon ekkorát! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!