Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Rezegtetőt ágy alá be lehet...

Rezegtetőt ágy alá be lehet szereltetni? Vonatok finom mozgása közben mindig el tudtam aludni. Ilyen szerkezetet kikkel lehetséges készíttetni, vagy hol lehetne kapni?

Figyelt kérdés
Az ágykeretet mozgatná a gép úgy, ahogy mozgás közben a vonatok rezgését érzékeljük. (Vagy nagyon hasonlóan.)

2020. jún. 29. 12:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Az sem lenne éppen hátrány, ha nem egy kvadrillió decibellel bömbölne mozgatás közben. Megmaradna olyan csendesnek (hiszen csupán alig kell rezegtetnie az ágyat), amilyen csendes csak lehet.

Ugye a vonat sem állandóan rángat, csak néha-néha (két-három (ki tudja pontosan?) másodpercenként) vannak ilyen, vagy olyan finom rezgései.

2020. jún. 29. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Kell néhány talpfa, vasúti sín és egy forgózsámoly az ágy alá.
2020. jún. 29. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Amit te keresel azt vibrátornak hívják, és többnyire nem az ágy alá szokták dugni, hanem máshová...
2020. jún. 29. 13:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Megmosolyogni való unatkozó taknyos kisgyerekek, ha nem tudtok a KÉRDÉSRE válaszolni (ha tudnátok azt tettétek volna, de látszik, hogy lövésetek sincs az ide kívánkozó válaszról), akkor miért akarjátok elcseszni azt?! Apuci, anyuci ennyire elhanyagolja a kis buksicskátokat? Hogy ez engem mennyire nem érdekel.
2020. jún. 29. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

Neked nem "rezgető" kell, hanem ringató.

Mindent meg lehet csináltatni egy jó asztalossal(pl. négy olyan lábat mint ami a bölcsőkön és a hintaszékeken van) utána gyakorlatilag csak villanyszerelő kell, aki egy motort tesz kapcsolóval biztonságos helyre.

De a kérdés kapcsán elmondanám, hogy a vonaton én is nehezen maradtam ébren, részben a hajnali kelés, meg egész napos munka okozta fáradság miatt, nem a vonat mozgása volt a csodaszer.

Ezt gondold át, mielőtt a projektbe belefogsz!

2020. jún. 29. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Ez kicsit koplexebb megoldást kíván, mivel nem egy állandó frekvenciájú, relatíve nagy periódusidejű vezérlésről van szó. Kérdés hogy mennyire akarsz a valósághoz hű mozgást. Ha teljesen realisztikus mozgást akarsz, 3 tengelyes, ha közelítőt akkor 2 tengelyes, ha csak valami mozgást akarsz akkor 1 tengelyes vezérlés kell. Kell egy tengelyvezérlő hajtás, minden tengelyre egy léptetőmotor, a komplett hajtástechnika, meg egy elmebeteg programozó aki felírja neked a vezérlési függvényt. Saccra, ha ezt valakivel megcsináltatod, legalább 1 millió (tervezés, kivitelezés, programozás, plusz anyag). Ha szervóval csinálják jóval dinamikusabb és pontosabb lesz a mozgás, csak duplázódik az ár. Szerintem engedd el.
2020. jún. 29. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Most így kicsit jobban belegondolva, a mozgatott tömeget és a dinamikát figyelembe véve (150-200kg legalább 1m/s^2 dinamikával mozgatva), mindenképp szervóval állnék neki, erre a léptetőmotoros vezérlések alkalmatlanok.
2020. jún. 29. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Álmodozzál csak rezgető ágyról!

Azután a főbérlőd, vagy az alattad lakó megkerget egy söprünyéllel

2020. jún. 30. 11:19
 9/13 A kérdező kommentje:

Jajj te még gondolkodásra is teljességgel képtelen, buta kis nyolcaska! Kilométerekről látszik, hogy te csak egy újabb (nevetségesen beszűkült! :DD ) panelproli vagy, aki azt hiszi hogy mindenki olyan nyomorult, mint ő, fásultságában még felfogni sem tudja, hogy attól, hogy ő ilyen sorsra jutott, mások hál Istennek nem osztoznak az ő nyomorában, nem egy tetves panelban laknak! :DDD

Véletlenül sem tudok közösséget vállalni veled. :DD Na szevasz! :DD

2020. jún. 30. 12:08
 10/13 A kérdező kommentje:

Hatost/hetest mégis melyik újabb elcseszett, sivár életű panelproli pontozta le? Neki legalább értékelhető hozzászólásai voltak. Hiába csináljátok, teljesen feleslegesen, mert ez továbbra is egyes-egyedül csak rólatok ad egy nevetséges szegénységi bizonyítványt.

De nézzétek a jó oldalát; rég nem röhögtem még másokon ekkorát! :DD

2020. jún. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!