Egy ilyesmi szobai kis csobogót házilag át lehet alakítani?
Kis csobogó: [link]
Az átalakítás meg annyi lenne, hogy én úgy képzeltem el, hogy egy kicsit nagyobb kőről, szikladarabról folyik le a víz, mintha vízesés volna. Sehol nem találok ugyanis ilyet, csak nagyba...én viszont kicsit szeretnék.
A kő/szikla mögött menne a víz és kisebb kövekkel, vagy növénnyel takarnám el. Szóval ez nem gond, csak amúgy kivitelezhető e?
Igen, de lehet, hogy az egész vízvezetéket ki kell hosszabbra cserélned, hogy elég legyen. Amúgy, ha a kis szikládat középen kifúrod (satuba fogatod és hosszú betonfúrószárral óvatosan átfúrod), akkor nem kell a szikla mögött takargatnod a vezetéket (egyszerűen bedugod a sziklába) és az sem baj, ha nem ér végig a szikla teljes hosszában.
Arra figyelj, hogy a vízescső átmérőjével megegyező lyukat fúrj és ragaszd be a csövet (pl. szilikon).
Köszi!
Amúgy tudom, hogy ha átfúrom a követ, akkor nem kell takargatnom a kis csövet. De félek, hogy elreped, eltörik a kő. Így biztosabb, és úgysem a kő állna csak ott csupaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!