Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lehet még valahol straus...

Lehet még valahol straus márkájú villanymotort venni?

Figyelt kérdés
Van egy körfűrészem azon straus motor van, meg vagyok vele elégedve úgyhogy venni akarok a gyalugépemre is.Régebben vettem olcsó vis volt,meg jó is.

2020. jún. 16. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Én csak remélni merem, hogy már nem forgalmaznak sehol.
2020. jún. 16. 01:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Én meg csak remélni merem, hogy forgalmaznak valahol.
2020. jún. 16. 01:16
 3/11 anonim ***** válasza:

[link] Igen itt például lehet venni.

De ha beírod a keresőbe: stratus körfűrész akkor biztos lesznek még más találatok is.

2020. jún. 16. 09:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Az oké, de nekem nem straus körfűrész kell hanem villanymotor olyan 2-3 kw körüli.
2020. jún. 16. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szedtél-e szét kisgépet az utóbbi pár évtizedben, gondolom nem, mert láttad volna, hogy a burkolat egy darabban fogadja be az állórészt, a csapágyakat, tereli a levegőt jó esetben, tehát nemigen van ilyen, hogy külön benne egy motor.
2020. jún. 16. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Ilyesmi szíjtárcsás aszinkron motorra gondolsz?

https://www.youtube.com/watch?v=w9NAXH6sIMg

2020. jún. 16. 19:44
 7/11 A kérdező kommentje:

6-os Igen, pontosan ugyan ilyen motorom van 2,2 Kw, és ilyesmi kéne, ha nagyobb teljesítményű az sem gond, nézegettem hasonló lényegében kínai motorokat piacon, boltban, de azoknál kézzel megforgatva a csapágyhang erősebb, gondolom vagy a csapágy nem olyan vagy a fene tudja, ezen felül van még egy darab piros Haina feliratú,az kúpos rönkhasítót hajt az is jó de minő meglepetés olyat se találtam.

5-ös nem egyet szedtem szét az utóbbi 3-4 évben volt amelyikben simán kilehetett szedni egyben a motort és volt amelyikből csak alkatrészenként.

2020. jún. 16. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja, hogy cirkulád van... Nem derült ki, az ember meg beértelmezi kézinek, már csak az árkategória miatt is.
2020. jún. 17. 07:04
 9/11 bamboochatheone ***** válasza:
A jófogás tele velük.
2020. jún. 17. 20:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Na sikerült találni, tökéletesen működik, toltam egy durva terheléses tesztet, simán kibírta nem melegszik!

8-as de árat nem írtam :D

9-es ott nem találtam, csak egyéb motorokat, végül piacon "rendeltettem"

2020. júl. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!