Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi történhetett a körfűrésszel?

Mi történhetett a körfűrésszel?

Figyelt kérdés
Kölcsönkértem, és alig 30percnyi munka után megállt magától. Kihuztam a konnektorból és miutan beindítottam csak halkan búg a motor de nem indúl el. Csak fenyő gerendákat vágtam vele, nem volt megerőltetve. A tulaj szerint újra kell tekercselni, és csapágyat cserélni benne, ami kb 15ezer forint. Tőlem követeli a pénzt pedig nem rontottam el.

2020. máj. 2. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

"Tőlem követeli a pénzt pedig nem rontottam el."

Működött?

Igen.

Most működik?

Nem.

Itt ért véget a történet.

2020. máj. 2. 15:12
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Látatlanban nehéz bármit mondani, de ha könnyen forog, akkor nemnagyon értem, hogy minek csapágyat cserélni benne. Szét kellene szedni, mert lehet csak elkopott a szénkefe, vagy csak ráégett valami a kommutátorra, azt meg elég egy finomabb csiszolópapírral felcsiszolni.
2020. máj. 2. 15:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Nem te rontottad el. DE!!! nálad romlott el. teljesen jogos a tulaj "követelése". Ha ugy véled, hogy kevesebböl meg tudod csináltatni akkor vidd el te javitásra. (Ezért szeretek én saját szerszámmal dolgozni.)
2020. máj. 2. 15:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Kézzel nehéz megforgatni, de lehet ilyen volt előtte is, nem néztem. Nincs égett szaga.
2020. máj. 2. 15:16
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezzel a motorral a tulaj vastag acélcsöveket is vágott, és darálónak is használta. Fenyő deszka, és gerenda nem nyírhatja ki.
2020. máj. 2. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így jártál.A kölcsön kért gépek mindig másnál romlanak el .Nem tudom milyen fűrész lehet ez,amivel ennyi félét lehet darabolni.Ha még búg,akkor nincs leégve.

Más elektromos hiba is lehet .Mielőtt fizetnél,nézesd meg szerelővel.

2020. máj. 2. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nálad van, akkor javíttasd meg te. Ha ez a 15 a legolcsóbb árajánlat, akkor persze ne, hanem add vissza neki a pénzzel együtt. Ez a tanulópénz. Mert ha olcsón adna szakvéleményt, hogy mi van a géppel, az is egy ötezres, és így nem érdemes harcolni érte.

Legközelebb majd tisztázod előre a feltételeket.

2020. máj. 2. 18:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Na, ezért vettem én meg minden barkácsgépet, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe.
2020. máj. 2. 19:38
 9/16 anonim ***** válasza:
A kölcsönzés mindig cikmányos. Az állandó kettős használat az normális tud lenni, mert akkor az alanyok egymáshoz szoknak. Egy kölcsönzésnél mindig vérnyomásemelkedés van, koszosan kerül vissza, én nem szoktam ráereszteni titánötvözetre, már nem olyan a hangja, ez így lötyögött amikor odaadtam? stb
2020. máj. 2. 19:56
 10/16 Fantom83 ***** válasza:
93%

Maximálisan egyet értek az előttem lévőkkel,adtam is nekik a Lájkot.

Szerszámot soha nem szabad kölcsön adni,kölcsön kérni pedig végképp.

Add oda a haverodnak a 15 ezret,és a gépét,ezt a békát le kell nyelned,nincs mese.

Beszambázol a Lidibe,veszel magadnak 3 év garanciával egy új gépet,és használod,marad a barátság,elfelejted az egész balhét,ennyi ez a történet.

2020. máj. 2. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!