Műanyag ablakra fából lehet tokot csinálni?
Szerintem ha meg is lehet oldani,bőven nem fogja megérni neked anyagilag.
Ha jól emlékszem 90x120-as bukó-nyíló műanyag ablak 30.000-ért már kapsz garanciával.
Szerintem még ezért a pénzért sem fog neked az asztalos keretet gyártani...
Szerintem nem is csak a gyártással lesz a gond!
Ahány típusú ablak,annyi féle vasalat létezik. A Te ablakod zárszerkezetéhez való fogadó elemeketés a sarokpántokat vagy lehet kapni,vagy nem,és nem is az olcsó dolgok közé tartozik.Azért egy műanyag ablak messze nem két zsanér,és egy kilincs!
A másik,hogy a tokon körbefutó tömítő gumi csíkot azt nem biztos,hogy egy mezei asztalos neked rendesen,passzosra be tudja marni a fába,ahhoz komolyab,spec. szerszámozottság kell,akinek ez van az bizony nem lesz olcsó.
Én a helyedben keresgéltem,vártam volna,és vettem volna egy bontottat,-tokkal együtt.
Így,-akármilyen "jó állapotú",- tok nélkül igazán kár volt pénzt adni érte...
Lehet, én speciel ha megkérnél 20-25-be simán megcsinálnám szárnyfalcának megfelelően alakítom ki a tok falcot és annyi.
Az a lényeg hogy ne nagyüzemhez kis vállalkozóhoz menj hanem olyanhoz aki csak otthon maszekolgat,de van hozzá felszerelése,vagy melóhelyen megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!