Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Olcsó és jó puffer tartályt...

Olcsó és jó puffer tartályt szeretnék csinálni. Milyen a megfelelő tartály erre a célra? Műanyag IBC vagy fém a jó?

Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 15:30
 1/5 mindentudó99 ***** válasza:
Nyilván mindegy is ha az ibc bírja a hőt az olcsóbb. Ezt kellene megtudni valahonnan hogy pl nem okoz e gondot a nagy hő. De ha csinálsz is inkább más tartályt nézz. 1500 literes jobb lenne. Akkor még két három bemenet rá csappal. Meg hömérőnek alulra felülre. Vannak használt 2500 literes borostartályok is. A fém dráha meg még megcsináltatni a sok kiállást rá.
2019. márc. 13. 17:13
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
1500 literest akartam írni
2019. márc. 13. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Az IBC tartály tipikus cigánymunka.

Csakis a fém!

2019. márc. 13. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó puffertartályt nem csinálni kell, hanem venni.

Nyilván úgy a legolcsóbb, ha tömeggyártásban csinálják. Ahol ezrével készítik naponta. A te egyedi darabodat jól legyártani nem lesz olcsó.

Ahogy a olcsó Opel tömegtermék, az egyedileg gyártott Rolls Royce meg nem olcsó.

A tömegtemék a legolcsóbb mindig.

2019. márc. 14. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Babóton csináltattam, mert ott vokt a megolcsóbb.

.

Magasságot 1, átmérőt 5 centiméterenként lehetett variálni.

2019. márc. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!