Vizvezetékhez mit javasoltok,kenderkóc vagy teflon tömitést? Melyikkel könyebb a munka?
Figyelt kérdés
Teflonnal dolgoztam elég kényes vele dolgozni,pont eltalálni a rátekert menyiséget hogy ne legyen se kevés se sok.2020. jún. 6. 22:27
21/22 A kérdező kommentje:
20-vagy az amit irtál
2020. jún. 9. 08:18
22/22 balintmemphis válasza:
hátha még aktuális a kérdés: most szereltem fel és le 4-szer egy tetvedék radiátort (felszerelés, feltöltés, légtelenítés, leeresztés, leszerelés), mert a cafninál csepegett. persze teflonszalaggal csináltam. ötödjére rámentem a kóc + menettömítő szilikonpaszta kombóval, és lássanak csodát, egy csepp sem folyt. macerásabb a kóccal a munka, kell egy kis lendület a feltekeréshez és a kenéshez, de azért száznegyvenszer egyszerűbb, mint összerakni meg szétszerelni a szerelvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!