Fibbrizzo kérdése:
Flexhez lehet kapni íves felület csiszolásahoz valamit?
Figyelt kérdés
Terasz deszkák íves bemart széleihez kellene tiszta fekete paneszes és kicsiszolni de a mintát ne csiszoljak el nagyon.2020. máj. 9. 20:40
1/5 anonim válasza:
Csiszolókorong.
Olyan mint a smirgli.
2/5 anonim válasza:
nagyon óvatosan lehet csak flexel csinálni :)
3/5 Fantom83 válasza:
A smirgli nem követi a mintáit szerintem.
Én inkább pisztolyfúróhoz drótkefe készletet ajánlanék,azért mert (aránylag) finomak a szálak,és szinte minden felület fajtához megtalálod a hozzávalót a készletben.
Tehát nem roncsolod a mintáidat,és haladsz is vele.
4/5 anonim válasza:
hacsak nem állítható fordulatszámú a flex, én nem csiszolnék vele fát, mert nagyon ronda lesz a vége.
a penészt leveretném magasnyomású mosóval, utána kis kézi csiszolás az éleken, és lehet lakkozni.
5/5 anonim válasza:
Ilyen célra egyenes csiszoló vagy egy kisebb multi gép való. Viszont a nagynyomású mosó jó ötlet, ha nincs otthon kiviszed egy autómosóba és pár 100 ft-ból megoldod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!