Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Intex külteri medence felállit...

Intex külteri medence felállitásán mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Legelso kerti medencenk.A gyerekek reszire vettem.457×122 Intex kültéri fémvázas medence.16800Litres,ami kutvizzel lessz feltoltve.Erdekel minden velemeny,az alapjatol egesszen a tisztitasaig?A medencét arra gondoltam,hogy nem homokra rakom,hanem lépésgátlora.Az összeszerelésénél a gumitömitésekre kell-e rakni kicsi zsirt?A kutnak a hallottam,hogy nagy a vas tartalma ami klorral összekeverve,nagyon zavaros szint ad a medence vizenek.Esetleg a melegiteserol vki tud vmit mondani?
2020. máj. 3. 00:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki a papírszűrőst aztán eldöntöd.

Nekem nem vált be és rohadt drága bele a szűrő.

2020. máj. 4. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:

A hozzáadott szivattyú elfelejt, kukába vele.

Venni kell egy 300W körüli rendes szivattyút pl ilyet

[link]

Meg egy 5"-os vízszűrő házat fonalszűrővel.

[link]

Na ez forgat és tísztít. Még napkollektornak feltekert KPE csövet is beleköthetsz.

2020. máj. 5. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Először én is ilyet barkácsoltam mert sajnáltam a pénzt a homokszűrőre.
2020. máj. 6. 00:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszonom
2020. máj. 6. 00:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Én kis műanyaghordós szürőt csináltam, mert ez a hálózati vízszűrő hamar eldugult. Forgatásra pedig egy kazánszivattyút használtam, az legkisebb fokozaton is fordozta a vizfelszínt. 3/4-es KPE csőre pedig passzosan rá lehetett húzni a medence gégecsövét. Mondjuk nekem bestway volt ha jól emlékszem, és a két gyártó úgy tudom elérő méretú csövet használ.
2020. máj. 6. 01:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Linkelj lécci egy ilyen homokszűrőt, nem volt még dolgom vele.

2020. máj. 6. 08:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Végül a medencének betonalapja lessz...Azt szeretném kérdezni,ha a medence átméröje 457cm akkor az 500cm betonalap elég lessz ahoz,hogy a tarto oszlopok is beleférjenek?Köszönöm
2020. máj. 7. 23:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Hötükör alátétfolia a betonkeret es medence kozé mehet szigetelönek?
2020. máj. 29. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Melyik? A pukis, vagy a sima fólia?
2020. máj. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!