Mennyire jó minőségű ez a dugó kulcs készlet?
Ezen az oldalon nézem 10-ért,24 részes,Flinke készletet.
Ha az olyan minőség mint a Flinke láncfűrészem,akkor az simán megéri.
Ezen az oldalon ha a számláló lejár akkor is ugyan úgy annyi marad az ára figyeld meg, nem fog visszaugrani 20k-ra.
Egyébként nekem volt ilyen készletem, a sárga nyelű csavarhúzószerűség nyele a kezemben roppant szét, mondjuk azt hozzá kell tenni hogy nem kis erő kellett hozzá, szerintem a márkás nyele is vagy elfordult volna, vagy szétroppant volna ugyan úgy, a racsnis szár meg a fejek egész jó acélosak voltak, míg nem raktam rá vascsövet egy berohadt csavarhoz nem volt gond, akkor viszont szétment a racsni(igen, sejthető volt de a 2300-as cuccot nem sajnáltam), a dugókat egyesével lopkodták el tőlem, amik vannak azok még szolgálnak.
Úgy összességében ha ugyan az gyártotta ezt a készletet is akkor merem ajánlani, én igazából meg voltam elégedve vele, ha kicsit jobban megbecsülöm, akkor még biztos jó lenne, de a fene gondolta hogy egész jó cucc, nekem is csak utólag esett le hogy igazából nem kis erővel kínáltam.
Ez olyan minőség, hogy környezetvédelmi okból be kéne tiltani a forgalmazását. A gyártó csak a környezetet szennyezi vele, mert a falhasználó nagyon gyorsan eldobja.
Felelős ember nem vesz olyan terméket, ami használhatatlan.
Vegyél Kingtony-t, Hans-ot, Cetaform-ot, GedoreRed-et, Jonnesway-t, Proxxon-t. Nagyjából ezek a nálunk kapható minőségi cuccok.
Yato, Extol kerülendő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!