Vettünk egy sztatikusan feltöltődő kanapėt! (Nem tudom mit csináljak vele? )
Vettünk egy új kanapėt ,de olyan műszálas anyagból van a kárpit anyagja hogy szikrákat szórunk a levegőbe mint Zeusz. Vissza akartuk vitetni de kiröhögtek a problėmával az ügyfėlszolgálatisok. *Legszivesebben beborítanám a kirakatba az egėszet.
"De most nincs kedvem kanapėra kiadni egy taliga pėnzt.
Hogy lehetne valami ESD vėdelmet kialakítani?
Mert nem vicces mikor 3 percenkėnt rázzuk meg egymást az asszonykámmal.
Ráadásul fėlek hogy tönkreteszem az elektronikai berendezėseket is ha hozzájuk ėrek így feltöltve.
(Rendes elektrosztatikus teret ėrzek magam körül ,mint valami erőtėr Tv nėzės közbe) "
Szerintem nem is valami egėszsėges ez.
Ja laminált padlón van ez a rázós kanapė.
Mikor vettétek?
14 napon belül indoklás nélkül vissza lehet vinni és az árát visszakapjátok- asszem.
Ha ez nem működőképes, sztem áthúzatnám vmi jó kis anyaggal.
Szia, lehet nem valami nagy ötlet...de,ha van időd és kedved, utána járhatsz, hogy pl. fogyaszfogyasztóvédelem nem e tudna segíteni..Szerintem nem valószínű...
A másik ötlet, hogy valami pléd, ágytakaró, bármi, ami jó lehet,hátha segít. Legalább véded azt a jó anyagot is:))
Bocsi..
Neten is olvasgathatsz, szerintem nem te vagy az első ezzel, lehet találsz olyat aki megoldotta
Minőségi kifogás jelzéséről jegyzőkönyvet KÖTELES kiállítani az üzlet és ÍRÁSBAN megválaszolni a kifogást helyben a jegyzőkönyvön.
Amennyiben ezt elmulasztja, te ott helyben a vásárlók könyvébe írod az esetet és azt köteles megválaszolni ugyanazon a lapon helyben.
Elutasító válasz esetén ezt a papírt beviszed a Fogyasztóvédelemhez, és hivatalos úton ketten megszer.
.. ketten megszerzitek a pénzt, eléritek a visszavételt, stb.
Még büntetést is fognak rájuk kiszabni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!