Hogy lehet Karácsonyra egyszerű, de szép kis díszt csinálni? Persze amihez nem kell sok minden.
Hali! (ezt még karácsony körül olvastam a meglepetésben)
két kedvencemet írom le!
1. A természetes
Narancsszeletek: vágjunk szeletekre narancsot, és szárítsuk ki őket. Két szeletet erősítsünk össze dróttal és egy csillagánizzsal.
Fahéj: néhány fahéjrudat kössünk össze fehér szalaggal, és dróttal erősítsünk rá egy csillagánizst.
2. Az elegáns
piros gömbjeinket szalaggal még hangsúlyosabbá tehetjük a karácsonyfán.
fehér szalaggal: 1. vágjunk le a 4cm széles szalagból 40cm-t. A feléig hajtsuk vissza úgy, hogy megkapjuk a masni egyik oldalát.
2-3. A másik oldalt hasonlóan az elsőkhöz hajtsuk be, és középen kössük össze egy vékony zsineggel.
4. Egy színben harmonizáló díszt erősítsünk a szalagra, így még elegánsabb lesz a masnink.
ha aranyszínű masnikat készítesz, válassz klassz. óarany gömböket.
bea_angel:-)
a tartós: sólisztgyurma kifestve :D
vagy lehet venni 500-1000 forintért ilyen hőre száradó gyurmát, ami pihekönnyű, és nem húzza le a fát.
ebből csinálhatsz egész szettet, pl mécsestartó, ajándékkísérő, hasonló mintával. és persze ezt nemcsak kifestheted, hanem dekupázsolhatod is.
vagy nem solisztgyurma vagy hore kemenyedo gyurma, hanem kiontod gipszbol, kreativ boltokban van forma.
Én már 2éve csinálom ezt:Hobby boltban vettem hungarocellgömböt és sodort színes zsinórt és szépen körbetekerem(ragasztom).Szorosan egymás mellé.
Lehet variálni,pl:egyik fele zöld,másik piros,vagy ami neked tetszik.aztán diszítheti középen egy sor aranyszínű.
másik:Az egész sötétkék,és színesfejű gombostűket szurkáltam bele.Nagyon szép.Ha érdekel,írok méreteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!