Egy forró nyári napon mennyire melegszik fel egy kerti zuhanyzóban a víz? Fekete műa. Vagy lemezhordó.
Figyelt kérdés
Odavezessem a tusolórészhez a hideg vizet is, vagy nem kell?2020. márc. 22. 06:07
11/13 anonim válasza:
Hát azért megégetni nem fog, sőt. Igaz, hogy én inkább fázós típus vagyok, de olyan probléma még nem volt, hogy túl meleg lett volna, max nem fáztam tőle, az is csak néhány rekord kánikulás napon fordul elő anno.
Hűtéssel nincs probléma: teszel fölé egy árnyékoló lapot, és akkor nem tűzi a nap. Nekünk már 30 éve fölé nőtt egy fa, azóta én ott nem fürödgetek. Szüleim használták még abban az időben, amikor vezetékes víz se létezett.
Nekünk műanyag hordó volt, többi szomszédnál vashordók, max "pisilangyosak" voltak a vizek 40 fokos napokon, zavaróan meleg azért nem. Pláne az év többi napján.
12/13 anonim válasza:
10-11, akkor valamit nem jól csináltatok. Egy vashordóban a víz akár 70-80 fokra is felmelegszik egy forró nyári napon. Az pedig már igencsak megégeti az ember bőrét. Amikor odabent a fürdőszobában átfolyós rendszerű bojlerem volt, a vizet keresztülvezettem a kinti vashordón, így nyáron majdnem ingyen volt a HMV.
13/13 mindentudó99 válasza:
Még egyszer leírom. A felső harmadából kell kivezetni a vizet a zuhanyozáshoz mert a meleg felfele megy. Sokszor hideget kell rátölteni olyan meleg. Nem lehet kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!