Milyen fúrót érdemes venni az alapokhoz?
Ha jelen pillanatban vennem kellene,én azt mondanám Hitachi/Hikoki.
A nagy márkák az elmúlt 3-5 évben sorra le lettek köpködve,átkozzák,szapulják őket,de a Hitachi-ról mindig is csönd volt.
550 W-os ütvefúró (talán 3 év garanciával),11.900Ft+szállítás jelenleg ahogy nézegettem az árakat.
Fúrószár készletből fémre,fára,műanyagra,a Thor-t ajánlanám,1-10mm-ig készletet olyan 2.600Ft körül már megkapod,induláshoz jónak tartom.(később Metabo)
Csavar behajtásához csak a Hans,vagy Bosch bit-fej,amit darabra megkapsz bármelyik barkács boltban.
Téglát szépen vinni fogja, de ezzel nagyon kényelmetlen bútort csavarozni.
Csavarozás... hát... 40 ropi egy márkásabb belépő szintű akkus gép, töltővel, mindennel.
Nézegesd a lidl/aldi kínálatot, 20 körül kijön 1 akksival a gépük és arra teljesen jók, hogy hétvégente 1-2 órát hobbizgass velük.
Én sokat csavarozok itthon.Kezdetben a Bosch retró fúrómmal hajtottam be minden csavart,aztán vettem egy akkus fúrót kb. 3 éve.
Sokkal könnyebb lett a csavarozás,mobilabb lett az egész szerelés,de ha szériában kell használni a második akku is előkerül,ameddig az első töltőn van.
Viszont,ha külön csak és kizárólag csavarozáshoz kellene vennem valamit az Skill Energy lenne.
Bár vezetékes,de a 10.000 forint alatti ár,ennyiért simán megéri szerintem.
Ami a videóban látható előfúrás nélküli csavar behajtás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!