Hogyan mossam ki a hal olajat a hordóból?
Kaptam egy hordót, amiben hal olaj volt. Szeretném egyéb célra felhasználni, de nem tudom hogyan mossam ki, egyáltalán ki lehet-e mosi? Ráadásul nem nyitható tetejű, hanem zárt dupla dugós.
Brigéciol kiviszi a szagot is?
Ezt nehéz elképzelni, mármint a tusolónak a vízmelegítő részét akarod ebből megoldani vagy szétvágod és a falait?
Ha a vízmelegítős részét, akkor telerakod mosószeres vízzel, és 1-2 óráig hagyod állni, de egyébként a brigéciol se rossz csak sokat kell venni és drága.
Egyébként a mosószer a szagot is elveszi valamennyire.
#4 azt ne mondjad, hogy nem láttál még feketére festett 200 literes fémhordót kerti tusolónak megcsinálva...?
A Nap felmelegíti pár óra alatt a vizet benne, aztán egy délutáni fűnyírás után kellemes meleg vízzel le lehet tusolni kint az udvaron.
Dehogynem láttam, pont arra gondoltam a vízmelegítős rész alatt :D
Viszont, a hal olajat én eddig csak műanyagban láttam annak meg körülményes tartót csinálni, a melegtől fellágyul, szóval merev tartónak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!