Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan mossam ki a hal olajat...

Hogyan mossam ki a hal olajat a hordóból?

Figyelt kérdés

Kaptam egy hordót, amiben hal olaj volt. Szeretném egyéb célra felhasználni, de nem tudom hogyan mossam ki, egyáltalán ki lehet-e mosi? Ráadásul nem nyitható tetejű, hanem zárt dupla dugós.

Brigéciol kiviszi a szagot is?

2020. febr. 26. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Forró víz, meg valami erős lúgos mosószer. Beleöntesz egy 10-20 liter mosószeres forró vizet, oldalra fekteted aztán "meghintáztatod" a földön.
2020. febr. 26. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:
hány literes, mire akarod használni?
2020. febr. 26. 08:21
 3/6 A kérdező kommentje:
220 literes, és kerti tusolót készítenék belőle
2020. febr. 26. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz elképzelni, mármint a tusolónak a vízmelegítő részét akarod ebből megoldani vagy szétvágod és a falait?

Ha a vízmelegítős részét, akkor telerakod mosószeres vízzel, és 1-2 óráig hagyod állni, de egyébként a brigéciol se rossz csak sokat kell venni és drága.

Egyébként a mosószer a szagot is elveszi valamennyire.

2020. febr. 28. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 azt ne mondjad, hogy nem láttál még feketére festett 200 literes fémhordót kerti tusolónak megcsinálva...?

A Nap felmelegíti pár óra alatt a vizet benne, aztán egy délutáni fűnyírás után kellemes meleg vízzel le lehet tusolni kint az udvaron.

2020. febr. 28. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Dehogynem láttam, pont arra gondoltam a vízmelegítős rész alatt :D

Viszont, a hal olajat én eddig csak műanyagban láttam annak meg körülményes tartót csinálni, a melegtől fellágyul, szóval merev tartónak kell lenni.

2020. febr. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!