Hogyan készíthetünk odahaza fertőtlenítő zselét vagy alkohol alapú szappant, illetve megfelelő védelmet nyújtó szájmaszkot?
Figyelt kérdés
Pl pálinkából, sósborszeszből, borotválkozás utáni arcszeszből megfelelő zselésítő anyaggal, zselatin, vagy meglévő zselés anyagba, vazelinnal elkeverve. Maszkot textíliákból, gézlapból, gatyagumiból, esetleg szintén alkohollal átitatva?2020. febr. 25. 02:25
11/15 anonim válasza:
Az Egyesült Államokban évente 106 ezer ember hal meg gyógyszer-mellékhatások következtében, 98 ezer orvosi műhiba miatt, 37 ezer szükségtelen beavatkozások folyományaként, 88 ezer az egészségügyi ellátás során szerzett fertőzésben, stb. Érted? Visegrád teljes lakossága kétnaponta kihalna az "egészségügy" áldásos tevékenysége következtében! Koronavírus fertőzésben világszerte meghaltak kétezren? Hát röhej!
12/15 anonim válasza:
Ma vettem szájmaszkot alkalmazottaimnak, 40db kellett most egyelőre... most éppen 1000ft/db áron mérik... a kérdező kérdése abszolút jogos.
13/15 anonim válasza:
Miquel adatai óta nem telt el fél hónap, a 2000ből 13000 lett... ha felszorozzátok ezt egy évre, kapni fogtok egy egész ijesztő számot... ha nektek ez kell.
14/15 anonim válasza:
Nos, én továbbra is azt mondom, nagyobb a füstje, mint a lángja. Akik meghaltak, egyéb alapbetegségben szenvedtek, akiknek pedig rendben van az immunrendszere, enyhe tünetekkel jönnek ki belőle. Olyan ez is, mint a madárinfluenza. 2005-ben egy százezres fácántelepet gázosítottam el, miközben tőle 10 m-re, a kerítésen túl, a vadon élő fácánok vidáman élték az életüket. Ők ugyanis nem holmi tápokon nevelkedtek, ezért rendben volt a sejtes immunitásuk.
15/15 A kérdező kommentje:
szegény fácánok
2020. márc. 25. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!