Láncfűrész használata mellett védőruha?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért, de vannak olyan védőruhák, amik azért valamennyire megvédik az embert? Vágásbiztos kesztyű gondolom alap.2020. febr. 17. 22:00
11/14 A kérdező kommentje:
Ezt most nem igazán értem, utolsó.
2020. márc. 17. 22:42
12/14 anonim válasza:
Ha már valami alap akkor az acélbetétes bakancs,vágásbiztos kesztyű.?.nem fogdosom a láncot vágás közben és ezzel meg is oldottam ezt a gondot,henteseknek inkább jól jön.Lánc azoknál szakad akik rendre aláreszelik vagy nyúlott láncból szemeket szedetnek ki...erre is odafigyelsz -nem ver sípcsonton a lánc...Védő felszerelés a favágóknak kell meg a balfék Németeknek...
13/14 anonim válasza:
én a kötelező felelősségbiztositásnál panaszkodtam, hogy drágább mint az autom. de hamar elmagyarázták, hogy hiába kicsi az értéke a kocsimnak, nagy kát tud okozni. pl. belemegyek egy 60 millios autoba... Itt sem a furész árát kell nézni, hanem pl. a bevételkiesést egy baleset miatt. vagy karrier elmaradást mert valakinek onnantol fél keze fél szeme van. nekem pl. volt egy idő mikor csak egy szememet használhattam. pár nap után olyan szinten esett ki a térlátásom, hogy a kávéscsésze mögé öntötem a kávét.
14/14 anonim válasza:
Esőerdőben a kis 9 éves csávó mezítláb félmeztelen mászkál a mérges kígyók -pókok között,az Európai ember meg beöltözik Darth Vader-nek a Husqvarna 236-osa mellé..60 éves tapasztalt favágót le alkoholistázza,a képességek nélküli looser..Bocsi-kat ,Smile-kat dobáló Y kromoszóma hiányos emberke jobban jár ha megfizet egy Férfit aki elvégzi a láncos munkát.Vagy Darth Vader jelmez+élet és vagyon biztosítás +végrendelet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!