Acél idomok keményforrasztása sárgarézzel?
Soha nem kellett még keményforrasztanom semmit, most viszont muszáj lesz, és fobtos hogy sárgarézzel kell összekötnöm acél elemeket.
Amennyire utána olvastam így tudom elképzelni a folyamatot: fé.tisztara felpucolom az érintkező felületeket, acetonnal zsírtalanítom, ecsettel keményforrasztáshoz készitett forrasztópasztával bekenem a felületeket. Acetilén-oxigénnel hevítem es közben sárgaréz pálcát adagolom neki másik kézzel. Ez így működhet? Illetve vennem kell külön forrasztáshoz gyártott sargaréz pálcat vagy a sima sárgarez huzal is megfelel?
Alapvető hiányosságokat vélek felfedezni.
Acél elemek alatt ugye nem csöveket értesz, amiben valami áramolni fog?
Amit leírtál igen, működnie kell, ha jó arányú a láng, erőssége is elfogadható, és jó ötvözetű sárgaréz pálcát használsz.
Köszönöm a választ!
Nem, olyat amibe áramlik bármi, semmiképp nem mókolnék magamnak, ez amolyan hobbihoz kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!