Mi a véleményetek a Tescóban kapható "Straus Austria" márkáról?
Van több szerszámom is.
Ésszel kell használni és nem lesz baja.
Otthoni kis munkákra tökéletes.
Nem akka találták ki napi 8 órában használd.
Néha fúrni vágni kell valamit arra tökéletes.
Ismerősnél van láncfűrész az is jó még annyira kell nyomni amit győz is vágni.
Egy szó mint száz bármelyket tönkre lehet tenni a legdrágábbat is.
Minden egyes márkából ki lehet fogni jót és rosszat egyaránt. Mérlegelni kell, hogy mire akarja használni valaki.
Ezeknél a gépeknél nem árt megtenni egy dolgot, miután hazaviszi az ember: Meg kell húzni az összes csavart, amit csak találunk, aztán használat után ismét ellenőrizni. Megéri...
Ez a "Márkás" gépeknél sem árthat.
Én 5 éve vettem a román piacosoktól egy "Straus Austria" láncfűrészt, 15 ezer forintért vadonat újjan.
Az 5 év alatt egy gyertyát kellett cserélnem, raktam rá egy hasznát husqvarna láncvezetőt és egy stihl láncot (abból újjat). Minden évben 2 család részére fel van vele vágva kb 20-23 köbméter fa. Azaz eddig minimum 100 köbméter. Kérdezem, megérte a 15 ezret??! Még szép! Csak okosan kell használni. Csavarokat valóban meg kell húzni rajta még az első indítás előtt, ezt akkoriban nekem is javasolták, megérte!
A fogyasztóvédeleménél is "szerepel" :-))
14es vagyok.
Még mindig vígan vágok a strauss láncfűrésszel. Annyi, hogy vettem mellé egy Stihl 180-ast, vadonatújjat. 2x volt már szervizben, 6 tank fűrészelés után. Írtam is ki kérdést róla. Csak 7 és félszer került többe, mint a strauss annak idején. Persze az infláció növekedett rendesen, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!