Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a véleményetek a Tescóban...

Mi a véleményetek a Tescóban kapható "Straus Austria" márkáról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 06:11
1 2
 11/18 Szabó István24 válasza:
0%
Én tüzifával foglalkozom és gaz hogy mostmár n vennék de egy ilyen gépelkeztem el dolgozni napi 8 orában mivel nem vot on nyagi helyzetem hogy komoly fürészel tudjak kezdeni szoval vetem 40 ezerért egy gagyit de még minig müködik igaz nem nálam mert már el ajándékoztam ez volt 3 éve
2015. jan. 3. 05:26
 12/18 Norbi-86 válasza:
48%

Van több szerszámom is.

Ésszel kell használni és nem lesz baja.

Otthoni kis munkákra tökéletes.

Nem akka találták ki napi 8 órában használd.

Néha fúrni vágni kell valamit arra tökéletes.

Ismerősnél van láncfűrész az is jó még annyira kell nyomni amit győz is vágni.

Egy szó mint száz bármelyket tönkre lehet tenni a legdrágábbat is.

2016. ápr. 11. 09:01
 13/18 Tamás199006 válasza:
40%

Minden egyes márkából ki lehet fogni jót és rosszat egyaránt. Mérlegelni kell, hogy mire akarja használni valaki.

Ezeknél a gépeknél nem árt megtenni egy dolgot, miután hazaviszi az ember: Meg kell húzni az összes csavart, amit csak találunk, aztán használat után ismét ellenőrizni. Megéri...

Ez a "Márkás" gépeknél sem árthat.

2017. jan. 25. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Én 5 éve vettem a román piacosoktól egy "Straus Austria" láncfűrészt, 15 ezer forintért vadonat újjan.

Az 5 év alatt egy gyertyát kellett cserélnem, raktam rá egy hasznát husqvarna láncvezetőt és egy stihl láncot (abból újjat). Minden évben 2 család részére fel van vele vágva kb 20-23 köbméter fa. Azaz eddig minimum 100 köbméter. Kérdezem, megérte a 15 ezret??! Még szép! Csak okosan kell használni. Csavarokat valóban meg kell húzni rajta még az első indítás előtt, ezt akkoriban nekem is javasolták, megérte!

2019. máj. 29. 15:58
 15/18 anonim válasza:
39%
Pár éve vásároltam a Tesco-ban egy 230-as sarokcsiszolót.Hazaérkezésem után rögtön ki is próbáltam.Ahogyan nekiengedtem a munkadarabnak,rögtön szétszakadt benne valami,mert csak a motor pörgött,semmi más.Rögtön visszavittem a boltba és vettem más az árán.Ez a márka nálam nagyon leszerepelt.Senkinek sem ajánlom!
2020. máj. 28. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:

A fogyasztóvédeleménél is "szerepel" :-))

[link]

2023. szept. 4. 12:53
 17/18 anonim válasza:
2012 elején vásároltam a Tesco ban egy Straus ST/AG125 zöld flexet 6900ft ért az elején nem mondhatnám hogy szar mer 1200W volt tette a dolgát ez így ment egy évig volt vele vágva minden vas,beton,acél,csempe,stb majd jötek a bajok egyszer csak meg ált elöte már szikrázott a szénkefe fura hangokat adott ki, majd visza vitem el kűldték szervizbe garancia nem volt ezért fizetnem kellett érte. Aztán jó meg javitották jól működött majd rá egy fél évre teljesen meghibásodott,kelet volna cserélni szénkefét,tekercset,csapágyat,komutátort darabokra törte már ott jártunk hogy több volt a javitás mit a flex ára úgyhogy kuka nem ajálom senkinek.
febr. 28. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:

14es vagyok.

Még mindig vígan vágok a strauss láncfűrésszel. Annyi, hogy vettem mellé egy Stihl 180-ast, vadonatújjat. 2x volt már szervizben, 6 tank fűrészelés után. Írtam is ki kérdést róla. Csak 7 és félszer került többe, mint a strauss annak idején. Persze az infláció növekedett rendesen, de akkor is.

febr. 29. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!