Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az OBI mindenhol ennyire gagyi?

Az OBI mindenhol ennyire gagyi?

Figyelt kérdés
A gyöngyösi üzletben elmentem a labszabászat részre, akartam két konyhaszekrény polcot, sima 70x25 centiset, erre a debil közli velem h csak február végére tudja vállalni... XD

2019. dec. 30. 15:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%

Utolsó okoska, és szerinted miért szűnnek meg sorra a hasonló üzletek, van rá tipped?

Gondolkozz...

2019. dec. 31. 00:33
 12/17 A kérdező kommentje:
En se jarok az obiba, csak extra surgosen kellett volna ket butorlap, a lapszabaszatok meg 6áig zarva vannak. Gondoltam 2 perc alatt levagjak, meg elfoliazzak es mehetek.
2019. dec. 31. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, miért nem tudtok a dolgok mögé látni?

Általában egy műszakban 1 ember a lapszabász. Összesen van 2-3 ember, akiket be lehet osztani. A többiek nem vághatnak. A műszak 8 órás, a nyitva tartás 12. Max. 10 órában dolgozhatnak. Itt már előfordul, hogy nincs bent ember. A szabadságokat, pihenőnapokat ki kell adni. Annak az 1 embernek, aki bent van, jár az ebédidő is. Ilyenkor nyilván várni kell.

A másik dolog pedig az, hogy nem egyedül te kérsz vágást. És sokan vannak, akik nem csak 1 deszkát akarnak levágatni, hanem komplett szekrényeket. A vágáshoz, élfóliázáshoz idő kell.

Te nem tudhatod, hogy mennyit vállaltak már aznapra, vagy arra a hétre.

Amúgy valószínüleg minden OBI-ban ki van írva, hogy vállalási idő 1 hét. Ehhez képest legtöbbször 1-2 nap alatt megcsinálják, de olyanis előfordul, hogy megvárható. Ezt hagy döntse már el a dolgozó, hogy meg tudja-e csinálni, belefér-e neki a feladataiba, vagy sem.

Ha megérted, jó, ha nem, akkor szabad döntés máshová menni.

Csak megjegyzem még, hogy az OBI-nál csak azt a mennyiséget kell kifizetni, amennyit levágtak, és nincs vágási díj.

Ellentétben a szakboltokkal, ahol kifizettetik veled a szabási maradékot is.

Úgyhogy mindenki eldöntheti, hogy megér-e neki az OBI egy kis várakozást, vagy nem.

2020. szept. 3. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
lapot szabatni lapszabász cégnél és nem az Obiban érdemes
2022. jan. 11. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es persze, és a lapszabász cégnél fizesd ki a leeső darabokat is, amit lényegében nem kérsz, de minimum egy fél táblát vegyél meg. Míg az OBI-ban csak a levágott darabokért fizetsz, négyzetméterre. A hulladékot nem kell kifizetned.

Úgyhogy lehet választani, kinek mi a jobb.

2022. jan. 18. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

kicsit tájékozódj, mielőtt hülyeséget írsz ide:

lapszabaszat.hu

vágnak 10*10 centis darabot is, ha úgy szeretném :)

2022. jan. 18. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem írtam hülyeséget. Itt nálunk vidéken a lapszabász cégek fél vagy egy táblát számolnak fel vágáskor, plusz még vágási díjat is, a vágások számától függően.

Amit ajánlottál, azzal kapcsolatban tájékozódtam.

1. nem mindenki lakik Budapesten, OBI vidéken is elérhető

2. az árak kábé egyformák, minimális eltéréssel, vidékre bele kell kalkulálni a szállítási díjat, és plusz pár napot, míg leszállítják.

3. a weboldalon néhol hiányzik a kép, míg az OBI-ban élőben megnézhető, megfogható.

De csak ismétlem magamat, mindenki döntse el, hogy mi a megfelelő neki.

Nem minden fehér és fekete, és semmi szükség erre a lekezelő stílusra.

2022. jan. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!