Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kb.1 centi vastag OSB-3 lapot...

Jani44!!4! kérdése:

Kb.1 centi vastag OSB-3 lapot flexszel el tudom vágni (elég amatőr vagyok)? Sokkal nehezebb/rosszabb lesz-e, mintha felárral, a lapszabászattól rendelném?

Figyelt kérdés

2019. dec. 23. 11:50
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Tisztelettel köszönöm a rengeteg gondos választ! Egyelőre kézifűrésszel fogok próbálkozni, utána dekopír vásárlása a terv. Flexszel még nem dolgoztam, és nagyon sok szükségem nincs is rá - abban nagyon egyet értek, hogy amatőrnek nem tanácsolják a hűbele használatot. Meg is fogadom a jó tanácsot!

Igazából csak akkor vettem volna flexet, ha kiderült volna, hogy ok nélkül túlaggályoskodom a balesetveszélyességét. Marha jól néz ki a boltban, szemezek vele egy ideje, az utolsó pillanatban kezdtem el gondolkdoni, hogy vajon hova is lett az egyik ismerős kisujja, aztán kérdeztem itt :\

Ettől függetlenül olyan ember vagyok, aki egyrészt elolvassa a használati utasítást, másrészt még keres belőle interneten is másik verziót, úgyhogy valószínűleg nem lett volna gond, viszont így, hogy tudom, hogy mi van, ha mégis gond volna ... nos, ez utóbbi már nem fog bekövetkezni.

Még egyszer köszönöm és kellemes ünnepeket!

2019. dec. 25. 00:59
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Flex inkább akkor lehet kötelező, ha számottevő vasas feladat tornyosult eléd.
2020. jún. 14. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!