Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Dekupázsmintát hogyan tudok...

Dekupázsmintát hogyan tudok még tartósabbá tenni?

Figyelt kérdés

Műanyag bőröndöt dekoráltam dekupázstechnikával, készen van, jól néz ki, de mivel használati tárgy szeretném, ha tartós lenne a felülete és nem menne tönkre az első utazás és eső alkalmával.

Mit tegyek/kenjek/fújjak rá?

Köszi a válaszokat!

2019. dec. 15. 17:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint, nem ártana rá még vízállóvá tévő lakkréteg. Ha olyan dekupázs ragasztót használtál, ami egyben lakk is, akkor abból kell több réteg, de minden egyes rétegnek teljesen meg kell száradnia! Minimum két, de inkább három réteg kellene rá.

((Én bögrét dekupázsoltam régen, és három réteg ragasztó lakkal még mindig jó, mosogatás álló, pedig már 10+ éves a bögre.))

Használhatsz matt lakk hatásút, de ha az tetszik, akkor selyemfényű lakkot is lehet szerezni.

2019. dec. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!