Miért mindig a flexezőket szidják, amikor nem ők tehetnek arról, hogy ennyire sivító és bántó hangja van a gépnek?
Akkor is ilyen a hangja amikor még nem is vágtak vele semmit.
A lényeg, hogy miért nem tudnak olyan gépet gyártani, ami eleve jóval halkabb?
Ugye most csak trollkodsz???
Nem az a baj, hogy a munkának hangja van, hanem hogy egyesek szombat-vasárnap hajnalban flexelgetnek, és nincsenek tekintettel senkire.
Az én szomszédom fát vág.
Egész évben. Nem túlzok, nem csak a télre készül fel, hanem egész évben megy a láncfűrész, körfűrész HAJNAL 4-től!!!
És minden nap, hétvégén is.
Én normál munkarendben dolgozom, hétvégén szeretnék pihenni. De rendre hajnal 4-kor kelek, amint világosodik, már indul is a gép.
Senkinek nem a géppel van baja, hanem az emberrel, aki idióta.
A kérdés nem az idióta szomszédokról szólt!
Vagy csak trollkodsz?!
Kérdező, eszednél vagy?
Értelmes, segítőkész választ adtam, nem a gép zaja a probléma, hanem az ember, aki ezzel másokat nem tisztel meg.
Minden esetben ez a probléma, de ha nem fogadod el a kérdésre a választ, akkor miért írsz ki kérdést???
Napközben mindenki annyit fűrészel és flexel amennyit akar, leszarom.
Én is szoktam dolgozni az udvaron gyalugéppel, az még jobban visít mint a flex, láncfűrész vagy a körfűrész.
Természetesen emberi időben, és hétvégén ha jó idő van akkor nyilván nem zajongok, főleg ha a szomszédok is kint vannak az udvaron.
Plusz nálunk nyári időszakban vasárnap nem lehet fűkaszázni meg láncfűrészezni, önkormányzati rendelet.
Én azért szidom a környékünk flexelőit, mert szigorúan ünnepnap és vasárnap reggel 6 és 7 közé időzítik a vagdosásukat. Vagy hétköznap éjjel 1-2 közé.
Például most kellemes volt múlt hétvégén úgy megemlékezni az elhunyt szeretteimről, hogy közben a szomszédban visított az a sz...
Egyébiránt nem zavarna, a munkának van hangja, csak kulturált időpontokban kellene használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!