Ragasztopisztolyt milyet vegyek? 6-7ezer Ft a max
Cipőre sztem alkalmatlan. Kreatívkodásra jó.
Úgy 100w legyen min. Egyébként lassan olvasztja a rudat.
Egy barátnőm azzal ragasztotta meg az én cipomet és azóta is bírja :)
De ő a sajátját kapta így nemtudja mennyi volt és milyen fajta pontosan mert nincs ráírva.
Vannak durva Szórasok árban a drágább miben jobb?
A ragasztópisztoly csupán megolvasztja a ragasztót, így a legolcsóbb is megfelelő.
Viszont ragasztóból már jóval nagyobb a választék.
Nekem is többféle van.
(Melyik mire való.)
Cipőre valóban alkalmatlan, ha meg is fogta akkor csak nagy szerencse hogy még nem vált el a ragasztás.
Egyébként 6-7 ezer már jó árfekvés, ez alatt nem ajánlott keresgélni mert nagyon gagyik vannak csak.
Nekem volt már pár ezres piaciból 3 darab is, mindegyik tönkrement nagyon hamar. Leginkább a műanyag nem bírta és egyszerűen elolvadt használat közben a ház. Plusz iszonyat lassan melegítette fel ragasztót.
Azóta vettem egy lengyel Corona Exclusive márkájút, 150W-os 140-220 °C között lehet állítani a hőmérsékletet.
Már legalább 100 rudat elhasználtam vele, és tökéletesen működik azóta is, ráadásul fél perc alatt üzemkész.
Egyszerűen keress rá a belevaló átmérőre és találsz. vannak fához, papírhoz, gyengébbek, erősebbek, színesek, alacsonyabb és magasabb hőfokúak (olvadás).
Cipőre a legjobb a pálmatex; erős, rugalmas (kalapáccsal össze kell ütni, mikor részben megkötött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!