Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez milyen SDS befogás?

Ez milyen SDS befogás?

Figyelt kérdés

Van egy 10-12 éves ütvefúró gépem, erős, fémházas nagyon szeretem. Nincs ráírva semmi típusszám.

Voltak hozzá fórószárak amikor vettem, de most hosszabbakra lenne szükségem.

Itt kezdődtek a bajok. Végig abban a hitben voltam, hogy ez sima SDS befogás, de a boltokban csak SDS plusz -t kapok (a max meg nagyobb átmérő lenne), ami szinte ugyanolyan mint ami nekem kell, a befogásnál az átmérője megegyezik, annyi a különbség, hogy az a horony ami a szár végéig elér az szélesebb a gép saját fúrószárain mint az sds plusszos. Majdnem bemegy, de mégsem.

Kollégám azt mondja ő is látott már több ilyen pofára esést, másokkal is előfordult ugyanez a hiba, hogy azt hitték az sds plusz jó lesz, aztán amikor nekiláttak volna a munkának nem tudtak, itt is látom a kérdéseket, hogy milyen az ami SDS, de nem plusz... és olyan válaszok érkeznek, hogy nincs olyan, boltos szerint sincs, de valami neve ennek is kell legyen - gondolom én.

Van ötletetek milyen néven kellene keresnem?

#SDS #ütvefúró #sdsplusz
2019. szept. 30. 13:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék kötekedni..

De a képen látható eszközzel biztosan nem.

Ez csak egy szár toldó.

Nincs menet a végén, de nem is baj mert olyan SDS tományt sem találsz ami menetre csatlakozna.

2019. okt. 3. 18:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem, hát akkor marad minden ahogy most van.
2019. okt. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!