Hőkamera megnézni, hogy hol szökik a meleg?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani olcsón olyan készüléket, amivel meg lehet nézni, hogy hol szökik a meleg a lakásból fűtési időben? Nem ragaszkodom profi dolgokhoz, kb annyira kell, hogy megtalálni a hideg pontokat, rosszul záródó ajtót, elvetemedett küszöböt, ilyesmit.
Rákeresve több százezres árak jönnek ki, létezik ebből elérhető árú verzió is?
2019. szept. 30. 06:43
2/8 anonim válasza:
Egyik-másik digitális elektromos multiméter dobozában van hőmérő szonda. Kicsit küményes de a szondával kipróbálhatod, hogy hol szükik a meleg. (1-2 ezer forint) Hasonlóan vannak pillanat-lázmérők, de a legtöbb sajnos csak kb. 30 foktól felfelé mér.
3/8 anonim válasza:
Nekem pont olyan van, amit az első linkelt.
4/8 A kérdező kommentje:
És, bevált?
2019. szept. 30. 17:56
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Az árához képest be. Igazából felület hőmérsékletet tud mérni, nagy csodát nem kell tőle várni. Én pár napig játszottam vele, azóta hozzá sem szagoltam. Ki lehet logikázni hol vannak hőhidak, ez csak beigazolta és legalább az is látszik mekkora hőmérséklet különbségek alakulnak ki mondjuk belső és külső sarok között. El lehet vele szórakozni.
8/8 anonim válasza:
Én pusztán azért vettem, hogy megmérjem a padláson, hogy érdemes-e a födém hőszigetelésére költenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!