Kilyukadt a furdokadunk, de most anyagi okok miatt a kad csere nem jöhet szóba. Van erre valami más megoldás?
Hát ha vas lehet hegeszteni , de a legjobb műgyanta+üvegszövet kicsit lecsiszolni hogy ne legyen nagy lépcső,utána lefesteni kádzománccal de szerintem ideig óráig a sima akril spray is megteszi.
Ha nagyon nincs pénzed akkor a leges leg olcsóbb megoldás ami kibírja ideig óráig, ha vigyázol talán 1-2 évet is az a pillanatragasztó+szódabikarbóna. Fogod bekened a felületet ott ahol kell jó vastagon pillanatragasztóval, öntesz rá bikarbónát, kb 1 másodperc alatt megköt lefújod a fölös bikarbónát,áttörlöd száraz ronggyal,utána megismétled 1x 2x vagy többször, nem szép sőt kimondottan csúnya megoldás de erős.
Szia! Mi üvegszálas kétkomponensű anyagot használtunk akril kádnál, ami megrepedt hét centit, úgy hogy eresztette is a vizet.
- 100-as papírral megcsiszoltuk.
- forrasztópákával a repedés elejét és végét megpontoztuk.
- megint megcsiszoltuk és üvegszálas hálót tettünk rá
- áthúztuk az autós gittel 40 perc múlva már csiszolható volt.
- átcsoszoltuk ismét, simára
- egy négyszetalakban kőrbemaszkoltuk
- radiátorzomác festékkel lefújtuk. Sajna csak az volt itthon.
5 éve tart.
Költségek:
- cca 400ft a szövetalapú csiszolóvászon
- 3.600ftbkörül van a gitt
- a radiátorfestéket itthon találtuk, nem tudom mibe kerülhet
Sok sikert! Hallgasd meg a többieket is, sok -akár jobb- hozzászólást is olvashatsz itt!
#7 mert a kádszőnyeg alatt nem lesz vizes? :D
Nem igazán értek hozzá, de én ilyen esetben kipróbálnám, hogy egy szigetelő szalag, vagy valami erős, vízálló ragasztó mennyire bírja, aztán, ha semennyire, akkor egy kis sziloplaszt a lyukakhoz, és kádcseréig kibírja.
Sok ötletet kaptál. Egyiket sem próbáltam még, ezért nem is értékeltem őket.
Egyet viszont ajánlok: mielőtt fürdéshez sok vizet engedsz a kádba, előtte tegyél edényt a javított rész alá, engedj rá annyi vizet, ami az edényből - esetleges vízáteresztés estén - nem folyna túl. Minden jót!
7-es vagyok.
Bocs' nem tudtam, hogy az a kérdés, hogy hogyan ne legyen vizes a kád alja.
Azt hittem, hogy az a kérdés egy 3 gombostűfej nagyságú lyukkal hogyan használható a kád a valamikori cseréig úgy, hogy míg eljut a lábmosásig, ne folyjon el a víz.
De akkor nyilván félreértettem, a többiek által javasoltakon és a saját ötletemen kívül mást nem tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!