Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Demon fűkasza fossa a benzint,...

Demon fűkasza fossa a benzint, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Most leszedtem a borítást, járattam, és a henger tetején vettem észre szivárgást. A gyertyánál eresz a naftát?

Én zártnak látom a többi részét felül.

2019. szept. 5. 12:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne add fel, menni fog az. A karburátort életemben először szedtem szét. Így tartott 10 percig a membráncsere. Igazából el sem lehet rontani. Megfigyeled, hogy hogyan volt a régi, ugyanúgy berakod az újat, összecsavarozod és kész.

Ami a gyertyánál a benzinfolyást illeti: Miért nem veszel bele egy új gyertyát? Pár száz forint és annak jó a tömítése.

2019. szept. 15. 18:23
 12/15 A kérdező kommentje:

11.: Akkor a gyertyával van baj, nem a karbival? Szóval a gyertya tömítése enged, nem pedig a karbi?

Arra gondoltam, hogy ott felül talán ki kellene jönnie az üzemanyagnak, mert ha jól le lenne tömítve, akkor máshol nyomna szét valami alkatrészt, de lehet, hogy hülyeség.

2019. szept. 15. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak azért javasoltam a karburátort, mert arra terelődött a beszélgeteés. De ha fent ereszti a benzint, akkor lehet, hogy a gyertyatömítés a ludas. Bár a nyáron szereltem én is és nagyon sokat kellett ki meg ba rakni a gyertyát, de soha sem eresztette a benzint. Meg van húzva rendesen a gyertya?
2019. szept. 15. 18:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Megvan húzva rendesen, kedves 13-as!

Arra gondoltam, hogy teflonszalaggal rögzíteném a menetet, de ha a szalag belelóg a hengerbe, az ott nem ég el, és nem csinál kárt? Mert akkor marad a menetrögzítő, és az gondolom nem engedi szivárogni.

A gyertyánál szivárog. Ez 1000%. Járattam a burkolat eltávolítása után, és láttam, hogy onnan jön ki a benzin.

2019. szept. 15. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
A teflonszalag nem jó, el fog olvadni a hőtől. Ha menet jó és a gyertya meg van húzva, akkor ott nem jöhet ki semmi. Én azért kipróbálnám egy új gyertyával. Azt még nézd meg, hogy nincs-e megrepedve a henger a gyertya körül.
2019. szept. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!