Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Parapetes konvektor PB vagy...

Parapetes konvektor PB vagy földgáz?

Figyelt kérdés

Egy földgáz működésű konvektort ha palackból akarok üzemelni akkor elég ha palackos őrláng fúvokát rakok bele és egy reduktort a palackra? Tudom

Ú GÁZ NE NYÚLJ HOZZÁ HÍVJ SZAKEMBERT. Csak a kérdésre aki tud az válaszoljon. Köszi pacsi.

2019. aug. 25. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem elèg. A főlángon is kell cserèlni fúvókát, ès be kell állítani a gáz/levegő arányt is.
2019. aug. 25. 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Gáz levegő arányt hol kell állítani és mi alapján?
2019. aug. 25. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az típusfüggő,mindegyiken máshol van.Sőt valamelyiken nincs.

Egyébként a villany nem érné meg jobban mint a palack? Esetleg kályha? Abba elvileg ésszel mehet minden.

2019. aug. 27. 01:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak egy pici műhelyt akarnák fűteni néha néha mikor télen valamit dolgozni akarok. Szóval nem rendszeresen. Van elfekvőbe konvektorom és azért gondoltam hogy be kéne üzemelni akkor.
2019. aug. 27. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült pb üzemre át állítani a konvektort. Kapott fő fúvókát, őrláng fúvokát, parapet tömítést és armatúra tömítést. Ja meg reduktor szettet. A gáz terhelés csavart koppra elzártam így 30 mbar nyomást kap. 1 kattanásra indul és a csökkentett gázterhelést is jónak vélem. Még kap egy külső takarítást és persze telepítenem kell a hejére.
2019. szept. 5. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!