Emeleti lakás vizes átalakitásakor meg kell nézni az alatta lévő csövek állapotát?
Figyelt kérdés
Felettem lakásfelújitás folyt.Én beáztam. Bontáskor kiderült,hogy a menyezetnél a strang kilyukadt.Ezt gondolhatták volna, mert 60 éves a ház.Most bontani kellene a felső fürdőszobát, de ugye sajnálják, mert olyan szép lett.Most itt tartunk.Vélemény?2010. júl. 13. 07:47
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy bontáskor kiderült? Alulról, vagyis felőled bontottak? Hát akkor csinálják is meg onnan! Vagy az egész strangot ki kellene cserélni? Hááát az szívás. Viszont ti is gondolhattátok volna, elvégre 60 éves a ház. Megcsinálhattátok volna (mármint az egész ház) már régen!
Ha az én fürdőmről lenne szó, persze, hogy én is sajnálnám, és szeretném, ha úgy oldódna meg a probléma, hogy ne kelljen szétverni a fürdőmet.
Mi köze van amúgy a felújításnak a strangsérüléshez? Mert ha ők sértették meg, akkor hogyan látszik az a felőled végzett bontáskor?
2/4 A kérdező kommentje:
mi lakunk alul, és azt vettük észre, hogy ázik a fal a parkettától felfelé kb 50 cm-re.Elkeztük kiküszöbölni mi lehet a hiba. A Vizes kicserélte a mosdó szifont, a zuhanytálca alatt bontással a szifont. Utolsónak hagytuk a plafonnál a stangot.Azt megbontva már látszott a vizfolyás. Akkor folyik, ha fenn engedik a csapot.Az Ő Vizesük azt mondta, hogy Ő szabályosan kötött bele a strangba, de az lehet, hogy a püföléseket nem birta mi srangunk.De akérmi történt, akkor is csak a strang csere a megoldás.Mindkét vizes szerint csak fenntről megoldható,le egészen a pincéig. 1 emeletes a ház..
2010. júl. 13. 08:37
3/4 anonim válasza:
tök mindegy, hogy a felső lakó szerint ki és hogy kötött be valamit, hozzápiszkáltak és ezért áztok, ha nem hagyja, hogy bontson a vizesetek, akkor ki kell kényszeríteni (közös k lerendezi)....nem mellesleg az ő biztosítójuk fog fizetni a ti összes károtokért
4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott! Jövő héten strangcsere.
2010. júl. 13. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!