Hol keressek macskabarát Budapesti albérleteket?
Figyelt kérdés
Beírtam google-ba, de nem nagyon jött ki találat. Egy másfél éves, szobatiszta cicám van, aki lehet, hogy az első hetekben kicsit nyávogós lenne a környezetváltozás miatt.2019. júl. 17. 21:16
1/5 anonim válasza:
A legtöbb hirdetésben jelzik állatbarát vagy sem az ingatlan, amúgy meg kell kérdezni!!! Ilyen egyszerű!
2/5 anonim válasza:
Ugyan ott ahol macska nélkül is.
Nincs allatbaratingatlan.com.
3/5 anonim válasza:
Van egy facebook-csoport albérlet gyerekkel/háziállattal (vagy valami hasonló) néven. Egyéb spéci állatbarát-albérletkereső oldalról nem tudok. Át kell böngészned a hirdetés szövegét, fel van-e benne tüntetve, hogy állat vihető-e. Ha erről nincs benne szó, a bérbeadót kell megkérdezni.
4/5 anonim válasza:
FB-csoport: kisállattal gyerekkel számlaképes, ez a címe kb.
5/5 anonim válasza:
Írj olyannak is, aki nem emeli ki, hogy kisállatbarát, én ötből négyszer pozitív választ kaptam, miután elmagyaráztam, hogy szobacica nem rombol stb.
Nem berendezett lakást hamarabb találsz, hiszen ott a saját cuccaid rombolja, ha rombol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!