Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérleteket kb mennyi időre...

Albérleteket kb mennyi időre szokták kiadni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 13:02
 1/6 A kérdező kommentje:
minimum időre.
2019. júl. 5. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Én félévnél kevesebbre nem adnám ki, ez egy iskolaév nagyjából.

Aki rövidebb időre akarja, annak az ár is magasabb lenne, mert nincs lehetőségem, türelmem állandóan ezzel foglalkozni.

Nálam 5-7 évekig laknak emberek, aki most van ez is 4-ik éve és nem szólt még, hogy elmenne.

2019. júl. 5. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon változó. Van, aki csak a felmondási időt köti ki, pl. 30 nap, így ha beköltözöl, és két nap múlva rájössz, hogy nagyon gáz, akkor felmondod 30 napos határidővel.

Én eddig ilyenekkel találkoztam csak, de hallottam egy éves szerződésről, de az nem tudom, hogy működik.

2019. júl. 5. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
és ha 1 hónap után menni akarok, de még nem tudom előre?
2019. júl. 5. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Az adózás szerint kétféle kiadás van: hosszútávú és rövidtávú.

A hosszú távú 3 hónaptól van. Más az adózása és nem kell engedély. A rövidtávúhoz különböző engedélyeket, átépítéseket kér az önkormányzat. Aki ezt megcsinálja, már airbnb-re teszi és napidíjon adja ki, egy nyári hónapban egy garzon hoz 6-800 000 Ft-ot. Egy ilyet ha 1 hónapra akarsz, megkaphatsz egy FB-csoportban közvetlenül tulajtól 210-ért ha csak 24 nm.

2019. júl. 5. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval alapvetően 3 hónaptól létezik, de valóban leginkább a rendszerint min. 1 éves bérlésre meghatározott árak másfélszereséért. Nálam is van ilyen lehetőség.
2019. júl. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!