Kell -e birósági végzés ahoz, hogy valakit kitegyek az albérletből ha nem akkar kikőltőzni?
# 10
Akkor végül is 2 tanú jelenlétében követsz el magánlaksértés? Az miért jó neked, hogy ezt tanúsítják?
Nem mondod komolyan, hogy van élő ember, aki elmegy a bíróságra, hogy:
Szeretném beperelni Gipsz Jakabot, mert ingyen lakom a lakásában, 3 hónapja nem fizetek rezsit sem, a jövőben sem fogok és lecserélte a zárat!
Lehet, hogy a nyakatekert törvények értelmében vissza kellene engedni, de ezzel még nem próbálkozott egyik sem. De ha mégis lenne mersze és pofája valamelyiknek, akkor nem lenne villanya, gáza, vize - mert ln nem fizetek más helyett - és nem lenne bejárati ajtaja, mert ahhoz meg nekem van jogom!
Egy nem fizető "bérlőnek" nincs magánlaka! Magánlaka addig van, míg fizet.
Magánlakom nekem van, mert enyém a lakás.
De engem rohadtul nem érdekel, hogy mit jogászkodtok itt, én nem vagyok jótékonysági intézmény, ti meg úgy csináljátok, ahogy akarjátok! Én meg így csinálom.
Meg hogy éred el, hogy ne legyen otthon elegendő ideig, hogy kipakolhasd és a zárat kicserélhesd?
Mert azt nem hiszem, hogy tétlenül nézi.
- Jó napot kívánok ügyvéd úr, szeretném igénybe venni a szolgáltatásait súlyos tíz meg százezrekért.
- Jó napot kedves uram, miben segíthetek?
- Több százezres tartozásom van és nem engednek be a lakásba, amit bérle... hát ahol a cuccaim voltak.
- Érdeklődhetnék afelöl, hogy ez esetben hogy fog engem kifizetni?
- Hát... becsszó, következő hónapban megadom!
- A viszont látásra!
Emberünk átballag a rendőrségre.
- Jó napot kívánok törzsszászlós uram!
- 'napot, gyilkosság, nemi erőszak vagy illegális bevándorlót látott?
- Egyik sem.
- Isten áldja, arra az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!