Miért élnek vissza a főbérlők a hatalmukkal?
Aki feketén bérel az megis mire számít?
Tessek rendesen lepapirozott lakást kivenni.
Adok ki albérletet, de sosem éreztem, hogy hatalmam lenne. De ha lenne sem élnék vissza vele.
Én ezt úgy fogom fel, hogy egy szolgáltatást nyújtok, aminek a minősége maximális kell legyen. Inkább még segítem is a bérlőimet eseti/állandó kedvezményekkel, gesztusokkal.
Amíg albérletben laktam, velem szemben sem követtek el ilyesmiket. Mindig az én érdekeimet tartották szem előtt elsősorban.
Akkor a kedves ismerősöd vagy szerencsétlen, vagy komoly gondok vannak vele.
Ha sehol nem tud megmaradni, akkor az utóbbira van nagyobb esély. Ennél viszont a körülémnyek ismerete nélkül normálisabb választ nem kapsz.
Én már kétszer váltottam úgy albérletet, hogy a tulaj mondta, hogy ki kell költöznöm ezért és ezért. Mind2-nel mondtam hogy oké, adjon időt amíg találok újat, jó áron. Tulaj mondta hogy rendben van. Ennyi.
Elkezdhettem volna problémázni meg belekürtölni a nagyvilágba, hogy a szemét kidobott az albérletből, "VISSZAÉL A HATALMÁVAL" de helyette kerestem egy sokkal jobbat. Békében távoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!