Miért ilyen nehéz fiúnak albérletet találni?
Megértelek.
Nekem is nehéz volt albit találni. Aztán amint sikerült, egy prűd csávóval kerültem egy légtérben, aki azért is panaszkodott, ha a pólón levettem.
Melegként én is jobb szeretnék lányokkal lakni, de persze arra várhatok.
Adj fel te hírdetést, hogy szobát keresel.
Így nem neked kell futkároznod, hanem téged keresnek.
Akkor keress hírdetésben BÉRLŐTÁRSAT, és közösen vegyetek ki egy lakást.
A Fosbúkon van egy rakás csoport.
Lehetőleg a hirdetésbe ne írd bele, hogy meleg vagy!
Részben mert nem tartozik senkire, másrészt az emberek nagy része csak elméletben homofób, személyes megismerés után elfogadóbbak.
"10-ből 9 hirdetés én ez áll:,Olcsó szoba kiadó kimondottan egyedülálló hölgynek.'"
Bocs, de te biztos, hogy ingatlanos helyen nézted ezeket? Nem valami szexpartnerközvetítőn?
Biztos van ilyen is, de elvétve 1-1, nem ilyen a többség.
Inkább az lehet, hogy áron alul akarsz bérelni. Úgy nehéz, ha nem rokonod vagy barátod adja ki neked.
"Így nem neked kell futkároznod, hanem téged keresnek"
XD nap vicce XD
Amúgy a homoszexualitásnak mi köze a témához?
Bízz meg egy albérletis ingatlanost (bár szoba kiadással kevés foglalkozik). Neked semmibe nem kerül. Elmondod az elképzeléseidet és csak olyan szobákba visz el, ami érdekes lehet.
Tulajdonosként én is ingatlanossal kerestetek bérlőt.
Azok a hirdetések, amiket kiemeltél inkább burkolt munkaterületi hirdetésnek tűnnek kimondottan női szakmához:)
Egyébként én nem vettem észre, hogy lányoknak könnyebben kiadják. Ahol lányt keresnek egy szobába, többnyire azért van, mert lányok élnek a lakás többi részén. Bár saját tapasztalatból én is inkább lányoknak adom ki (én is a lakásban élek), mert rendszeretőbbek és tudnak takarítani, kevesebb vendég jár fel hozzájuk, nem akarnak mindenáron bratyizni, kevesebbet vannak otthon. Ha van pasijuk, inkább a srácnál vannak többet.
Azért nehéz, mert egy előítéletes meleg vagy.
Egy pasi kiadná nőnek is. Néha annyira lúzer, hogy igy keres sex kapcsolatot, de nem ez a jellemző. Csak a piaci ár alatti szobákra, amit te keresel.
Egy nő inkább nőnek adná ki, ha probléma van egyszerűbb fellépni egy 50kgos nővel szemben.
Ha nő bérel szobában ő is max nőt keres. Nem egy tesztoszteronhuszár pasit, aki ha bebaszik lehet agresszív.
Szóval a valóság az, hogy egy nő 4× könnyebben talál albérletet, mint egy pasi, te meg egy előítéletes meleg vagy...
Kezdjük ott, hogy mi az, hogy "felad hirdetést"? Budapesten egy átlagos albérletet-szobát percek alatt elkapkodnak, senki nem fog albérlők után kajtatni.
Az sem igaz hogy csak nőnek adnák ki őket.
Az tény, hogy nem segít, ha kikötöd, hogy csak lánnyal laknál férfiként. A lányok többsége nem szeret ellenkező neműekkel lakni, amit meg tudok érteni.
Az sem szerencsés, ha azonnal szexualitást és "melegséget" viszel az albérlet keresésbe. Nem társkereső.
Az sem szerencsés, ha kikötöd hogy "ennyi reális" egy szobáért. Mivel manapság annyit kérnek érte, amennyit nem szégyellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!