Albérlet saját ízlés szerint?
Pár hónap múlva Budapestre költözöm és albérletet kell keresnem. Bútorozatlant,csakis! Nem akarok más cucca közé fészkelni, ráadásul annyira csúnyák vannak... Majd megveszek én mindent. 130 000-150 000 közt keresek lakást, nekem megfelel és vannak jók is, de nem elég jók.....nekem legalábbis.
Ha megbeszélem a tulajjal és akár szerződésbe is
foglaljuk, hogy:
amíg ott lakok, a falak színét,a padlót megváltoztathatom -nyilván szakemberekkel -, be is rendezném és minden költséget állok, úgy,hogy elköltözésemkor mindent az eredetei állapotába rendezek vissza/ manapság már nagyon jó átmeneti megoldások vannak akár falra, akár padlózatra /, akkor ebbe beleegyezne?
Létezhet ilyen megállapodás?
Van enteriőr-tervező végzettségem, szép, ízléses lenne
a végeredmény. Ha gondolja, minden tervemet be is mutatnám. Csak amilyen lakások vannak....még bútorozatlanul is... brutálisan rondák.
3-as válaszolónak legalább van logikája :)
így igaz :)
4-es:
ha jó helyen van a lakásod és jók az alapok, akkor megyek.Legalább nem kell felszedni a sz*rt és egyből mehet rá az ízlés. Egyéb esetben inkább más albiját szépíteném ki :)
úgyis lesz olyan,akivel meglehet beszélni.
utolsó kommentelőt pedig eszi az irigység,ráadásul magából indul ki,hiszen ő csak egy szövegelő,aki mögött nincs produkció. Ez a csúnya pszichológia,mi? :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!